Υποψηφιότητες με "εκπλήξεις"

>> Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

"Εκπλήξεις" προέκυψαν σήμερα μετά τη δημοσιοποίηση από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας του καταλόγου με τα ονόματα που αυτοπροτάθηκαν ή προτάθηκαν για τις θέσεις υποψηφίων δημάρχων στους 7 "Καλλικρατικούς" δήμους του νομού.

Στον μακρύ κατάλογο περιλαμβάνονται ονόματα νυν δημάρχων, επίδοξων διαδόχων (με μικρές ή μεγάλες πιθανότητες) μέχρι και συμπολιτών μας που διαψεύδουν ότι κατέθεσαν αίτηση ή ότι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι.

Δυστυχώς μια διαδικασία με σωστά χαρακτηριστικά, στην πράξη καθίσταται άγονη. Ίσως γιαυτό στο ΠΑΣΟΚ ήδη σκέφτονται να επιλέξουν υποψηφίους εκτός pasok.gr (δείτε προηγούμενη ανάρτηση μας).

Όπως δημοσιεύεται στο Messolonghi News:

Σύμφωνα με τον κατάλογο ανά δήμο οι προτάσεις έχουν ως εξής:
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΊΟΥ:
ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ,  ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΒΒΑ, ΞΕΝΟΦΩΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΛΙΜΑΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ (Νυν Δήμαρχος)


ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ:
ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Σούλης Σουλάκης, Ευάγγελος Κουτιβής, Επαμεινώνδας Τάνταρος, Νίκος Βαρβάτος, Γεώργιος – Θεόδωρος Αποστολάκης (Νυν δήμαρχος Ανακτορίου), Κωνσταντίνος Γεροκωστόπουλος.
ΕΤΕΡΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Ευάγγελος Κουτιβής, Επαμεινώνδας Τάνταρος


ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ:
ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΕΙς: Απόστολος Κοιμήσης (Νυν δήμαρχος Αμφιλοχίας)
ΕΤΕΡΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Μάρκος Βασίλας (Νυν δήμαρχος Μενιδίου)


ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΥ:
ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Θεόδωρος Πορφύρης (νυν δήμαρχος Θέρμου), Νίκος Κωστακόπουλος
ΕΤΕΡΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Θεόδωρος Πορφύρης (νυν δήμαρχος Θέρμου), Νίκος Κωστακόπουλος


ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ:
ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Παναγιώτης Κατσούλης, Χρήστος Πετρόπουλος, Δημήτρης Λιαπίκος, Δημήτριος Γουλοσπύρος, Χρήστος Στέλιος (Πρόεδρος ΤΑ Ελληνικών), Αντώνιος Αλετράς (Δήμαρχος Οινιάδων), Γιάννης Τέγας και Γιάννης Ατσαλάκης
ΕΤΕΡΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Γιάννης Αναγνωστόπουλος(Νυν δήμαρχος Μεσολογγίου), Χρίστος Βερελής και Χρήστος Πετρόπουλος


ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ:
ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Κωνσταντίνος Κανέλος, Στάθης Λουκόπουλος, Γιάννης Νταουσάνης και Γιάννης Σπυρόπουλος
ΕΤΕΡΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Γιάννης Νταουσάνης


ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:
ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Γεώργιος Πατσέλας, Παναγιώτης Τζαχρήστας(νυν δήμαρχος Φυτειών), Ερωτόκριτος Γαλούνης και Παναγιώτης Στάικος(νυν δήμαρχος Αστακού)
ΕΤΕΡΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Γιάννης Λύτρας


Απ' ότι όμως φαίνεται, υπάρχει πρόβλημα με τη διαδικασία των υποψηφιοτήτων στο Αγρίνιο αλλά και σε άλλες περιοχές, αφού σε δυο περιπτώσεις τουλάχιστον φαίνεται πως δεν έχουν γίνει αιτήσεις!!!
Πριν από λίγο μας κινοποιήθηκε πρώτη διάψευση:


"Είμαι ο Τσιρογιάννης Αριστείδης του Μιχαήλ.


Σχετικά με την αναφορά του ονόματός μου στους υποψήφιους για το Δήμο Αγρινίου σας ενημερώνω ότι ουδεμία τέτοια αίτηση έχω καταθέσει,ούτε καν υπήρξε εκ μέρους μου παρόμοια σκέψη και σε ότι με αφορά όλη η υπόθεση είναι άνευ αντικειμένου.


Επειδή είχε περιέλθει σε γνώση μου ότι έχει κατατεθεί παρόμοια αίτηση, έχω επικοινωνησει ήδη με email με το ΠΑΣΟΚ, ζητώντας στην περίπτωση που αληθεύει η πληροφορία, να θεωρηθεί η αίτηση ως μη γενόμενη και φυσικά να μην τεθεί υπό εξέταση από την αρμόδια Επιτροπή.Για κάθε επιπλέον πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο tsirogiaris@agrinio.gr


Με τιμή


Αριστείδης Μ. Τσιρογιάννης" 

Τέλος σύμφωνα με το  blog  Κεραμιδόγατος  "πληροφορίες από το ΠΑΣΟΚ ανέφεραν πριν από λίγο πως τα προβλήματα με τις υποψηφιότητες που ήδη διαψεύδονται, οφείλονται πιθανότατα σε λάθος χειρισμούς πολιτών που μπήκαν στο site του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσαν την σχετική φόρμα και χωρίς να το αντιληφθούν την επικύρωσαν με αποτέλεσμα να γίνει δεκτή από το σύστημα.
Ετσι για το Αγρίνιο τουλάχιστον δεν ισχύει η πρόταση για τον Αρη Τσιρογιάννη, την Χριστίνα Σάββα και τον Ξεν. Αντωνόπουλο, ανηψιό του Βασίλη Αντωνόπουλου."

Δημοσίευση σχολίου