Παναιτωλικός: Μειώνονται οι τιμές των εισιτηρίων

>> Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της που δίνουν σε κάθε αγώνα δυναμικό παρόν βοηθώντας την ομάδα και παρά το γεγονός ότι οι τιμές των εισιτηρίων δεν ξεπερνούν τον μέσο όρο των όσων ισχύουν στην κατηγορία, αποφάσισε να μειώσει περαιτέρω τις τιμές των εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που ενδεχομένως αντιμετωπίζει μερίδα του φίλαθλου κοινού.
Έτσι: Για τη μεγάλη κερκίδα (είσοδος από Θύρες 1 και 3) τα εισιτήρια θα τιμώνται πλέον 12 ευρώ (από 18 ευρώ)
Για τη μικρή κερκίδα (είσοδος από Θύρα 7) και το κάτω διάζωμα 10 ευρώ, για το άνω διάζωμα 12 ευρώ. Για την κερκίδα των φιλοξενούμενων (είσοδος από Θύρα 5) η τιμή παραμένει 10 ευρώ.
Θα διατίθενται επίσης σε κάθε αγώνα 250 παιδικά εισιτήρια των 6 ευρώ για τις Θύρες 1 και 3 της μεγάλης κερκίδας.
Επιπλέον έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ότι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχουν διατεθεί συνολικά 1.629 εισιτήρια διαρκείας, εκ των οποίων 1.410 στη μεγάλη και 219 στη μικρή κερκίδα.

Tέλος ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής Σίνισα Γκόγκιτς ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αναχωρεί το μεσημέρι για την Αθήνα. Είναι οι: Μπαμπανιώτης, Μανιάτης, Μπακάκης, Μπελεβώνης, Γκόλιας, Βούκοβιτς, Παλαιολόγος, Μόρετς, Αναστασιάδης, Χρυσάφης, Μουμίν, Δέντσας, Λόπες, Μπαϊκαρά, Θανόπουλος, Χάντζιτς, Γκούρμα, Ζουρούδης, Μαρτελότο, Μανίκας.
Εκτός αποστολήςέμειναν οι Θεοδωρίδης, Καλοκαίρης, Κατεμής, Μπερερής, Πασάς, Πεχλιβάνης, Πονηρός, Ρούσσης, Στογιάνοβιτς.
(http://www.panetolikos.gr/)

Δημοσίευση σχολίου