Ορκωμοσία Κατσιφάρα

>> Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Την ερχόμενη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, των τριών Αντιπεριφερειαρχών και των μελών του πρώτου αιρετού Περιφερειακού Συμβουλίου.

Από τους διοργανωτές, σε ό,τι αφορά στο διαδικαστικό σκέλος της τελετής ορκωμοσίας, επισημαίνονται τα εξής:

1. Ο μεγάλος αριθμός των προβλεπομένων από το πρωτόκολλο εκπροσώπων αρχών και φορέων που έχουν προσκληθεί στην τελετή ορκωμοσίας, από τις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, είναι ίσως εύλογο να δημιουργήσει μικρά προβλήματα σε όσους εκ των πολιτών θελήσουν να παρακολουθήσουν την τελετή. Για τον λόγο αυτό, προκαταβολικά, ζητούμε την κατανόηση και την συνεργασία όλων όσων παραβρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο.

2. Η πρόσβαση στον τρίτο όροφο των θεωρείων του Θεάτρου, για τεχνικούς λόγους, δεν είναι δυνατή. Κατά συνέπεια, περιορίζεται σημαντικά ο αριθμός των θέσεων για όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν την τελετή. Ζητούμε και πάλι την κατανόηση και την συνεργασία όλων των προσκεκλημένων.

Η τελετή ορκωμοσίας του αιρετού Περιφερειάρχη, των Αντιπεριφερειαρχών και του Περιφερειακού Συμβουλίου αποτελεί ιστορική στιγμή για την Δυτική Ελλάδα και την Αυτοδιοίκηση. Από την πλευρά των διοργανωτών έχει ήδη καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια και έχει ληφθεί μέριμνα ώστε να ελαχιστοποιηθούν τυχόν απρόβλεπτα προβλήματα στη διάταξη των θέσεων για τους προσκεκλημένους και το κοινό.

Δημοσίευση σχολίου