ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΤΙΕΩΝ

>> Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΤΥΠΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ

Μια πρότυπη παιδική χαρά κατασκεύασε ο Δήμος Θεστιέων στο Παναιτώλιο, με όλες τις προδιαγραφές που προβλέπει ο νόμος για την ασφάλεια των παιδιών, με σύγχρονα όργανα, τάπητα ασφαλείας και γήπεδο μπάσκετ. Παράλληλα δόθηκε έμφαση στην αισθητική του χώρου και για τους λόγους αυτούς έγινε πλέον ένας χώρος ελκυστικός, τον οποίο απολαμβάνουν οι πολίτες του Δήμου. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.


ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ. ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Ο Δήμος Θεστιέων αφού αγόρασε το οικόπεδο στο κέντρο της έδρας του Δήμου, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, προχώρησε στην κατασκευή δρόμου ήπιας κυκλοφορίας (υπό μορφή πεζοδρόμου) ο οποίος αρχίζει από τον παιδικό σταθμό και καταλήγει στην Ε.Ο. Κοσμά Αιτωλού και στην κατασκευή πλατείας στην οποία δόθηκε, με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το όνομα του αειμνήστου πρώην Προέδρου της Κοινότητας Καινουργίου «ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ. ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΥ». Ο ανωτέρω δρόμος – πεζόδρομος είναι μονής κατευθύνσεως και ήπιας κυκλοφορίας για την ασφαλή διέλευση των παιδιών και η κατασκευή της πλατείας ικανοποιεί ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας που εκκρεμούσε επί σειρά ετών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος,  20 Δεκεμβρίου 2010 - 10:50 μ.μ.  

ΠΟΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ....

ΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ (ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΑΖΙ) - ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ κ.λ.π..
ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΒΑΖΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΤΩΝ ΣΕ ΤΡΥΠΙΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ «ΝΕΚΡΟΣ» - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ !!!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΜΕΓΑΛΑ" ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΒΡΥΣΕΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 8 εκ. ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕ (ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΟ) ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ
ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΤΙΕΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ του Πασκάλ Μπρίκνερ «ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ»!
Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ "ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ" ...
Καλυνήχτα!

Ανώνυμος,  22 Δεκεμβρίου 2010 - 8:08 π.μ.  

Δειτε παρακαλω τα παρακάτω link για τις προτυπες "κοτικές" χαρές του τραπεζιώτη.

http://3.bp.blogspot.com/_EWe6rbyf-9U/TNCJLSV0whI/AAAAAAAABYQ/llrQzK1VIdA/s1600/paid+xares03_thestieon.JPG

http://prototypia.blogspot.com/2010/11/blog-post_1749.html

Δημοσίευση σχολίου