Σχόλιο αναγνώστη για την ανάρτηση με τίτλο "800.000 € πνιγμένα στο Lakeboard του Δ. Θεστιέων"

>> Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010

Λάβαμε το παρακάτω σχόλιο αναγνώστη μας για ανάρτηση με τίτλο "800.000 € πνιγμένα στο Lakeboard του Δ. Θεστιέων":

Λέει ένα ρητό "Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας". Πριν αποφασίσουμε να γράψουμε ή και να δημοσιεύσουμε κάτι, θα έπρεπε να φροντίζουμε να γνωρίζουμε όλα τα στοιχεία που αφορούν στο συγκεκριμένο θέμα και να μην προβαίνουμε σε δημοσιεύσεις ή φωτογραφίσεις χωρίς να έχουμε πλήρη γνώση. Ο συγκεκριμένος προϋπολογισμός των 800.000 € αφορά και στην κατασκευή των τουριστικών υποδομών στον Αγιο Γεώργιο Καινουργίου και όχι μόνο στα Αμπάρια. Οπότε όταν δημοσιεύσετε και φωτογραφίες από το έργο αυτό (Άγιος Γεώργιος Καινουργίου), που πριν εκεί υπήρχε μόνο ερημιά και καλαμιές, τότε μπορείτε να κρίνετε και να αποφανθείτε αν πήγαν χαμένα 800.000 € για την κατασκευή τουριστικών υποδομών σε δυο παραλίμνιες περιοχές. Ίσως τελικά κάποιες φορές θα έπρεπε όντως να ρωτάμε το Δήμαρχο, πριν δημοσιεύουμε ανακριβή στοιχεία αναγνωστών.

Δημοσιεύουμε το σχόλιο και ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για τις πληροφορίες. Με χαρά θα δημοσιεύαμε και οποιαδήποτε επιπλέον ενημέρωση για το θέμα την οποία θα ήθελε να μας αποστείλει. Στόχος μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Διευκρινίζουμε επιπλέον ότι η σχετική ανάρτηση ήταν αναδημοσίευση από άλλο ιστολόγιο από το οποίο λάβαμε ενημέρωση και ότι αναφερόταν η σχετική πηγή της πληροφορίας.

Δημοσίευση σχολίου