Ν. Καραπάνος: «Η ψήφος στις 6 Μαΐου να μην είναι …από συνήθεια»

>> Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Την Παρασκευή 27/4 ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ μιλάει στο Αγρίνιο 

Κεντρική προεκλογική ομιλία στο Αγρίνιο θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος, την Παρασκευή 27 Απριλίου, στις 8 το βράδυ, στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ.

Ο Νίκος Καραπάνος συνεχίζοντας τις προεκλογικές του περιοδείες σε όλη την Αιτωλοακαρνανία παρουσιάζει τις θέσεις και το πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από την κρίση και παράλληλα αναλύει τις δικές του προτάσεις, για την πρόοδο του νομού προτρέποντας τους πολίτες «Η ψήφος στις 6 Μαΐου να μην είναι …από συνήθεια».

 Ειδικά για την Αιτωλοακαρνανία ο κ. Καραπάνος επισημαίνει το σταμάτημα των εργασιών για την Ιόνια Οδό που δρα ανασταλτικά στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου και παρουσιάζει μια σειρά από παραδείγματα για πρωτοβουλίες που μπορούσαν να είχαν αναληφθεί από αυτούς που διαχειρίστηκαν τις τύχες του νομού και δεν αναλήφθηκαν.

Χαρακτηριστικά ο κ. Καραπάνος αναφέρει τη διαχείριση των υδάτων στην Αιτωλοακαρνανία που ως αποτέλεσμα έχει παρατριχώνιες περιοχές, όπως η Μακρυνεία να στερούνται δικτύων ύδρευσης και άρδευσης. Τέλος ο κ. Καραπάνος στις συναντήσεις που έχει με πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας τονίζει την αναγκαιότητα της στροφής στην ουσιαστική ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης με γενική αξιοποίηση του αγροτικού χώρο, αλλά και με ανάδειξη και αξιοποίηση τουριστικών αξιοθέατων στο νομό.

Δημοσίευση σχολίου