Μάχη στον "Πράσινο Ήλιο"

>> Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Διαβάζουμε στο http://www.newpost.gr
Λαιμητόμος θα είναι για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ η προσεχής εκλογική αναμέτρηση. Ο συνδυασμός της αναμενόμενης πτώσης των ποσοστών και της τάσης των ψηφοφόρων να ανανεώσουν σε μεγάλο ποσοστό της ΚΟ των κομμάτων εξουσίας όταν δεν εμφανίζονται φαβορί για την κυβέρνηση, θα οδηγήσει εκτός Βουλής μεγάλα ονόματα.
....
Ανάλογο είναι το κλίμα στην Αιτωλοακαρνανία. Παρά την αποχώρηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, η φημολογούμενη επιστροφή του Χρήστου Βερελή, προκαλεί λογική ανησυχία στους Θάνο Μωραΐτη, Ανδρέα Μακρυπίδη και Σοφία Γιαννακά.


Acarnania Blog: Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις στο νομό μας το ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει 1 έως 2 βουλευτές. Εάν στα παραπάνω σενάρια προστεθεί και η ενδεχόμενη (ή μήπως όχι;) υποψηφιότητα του Θ. Σώκου ή ενός νέου προσώπου -έκπληξη, τότε μάλλον προβλέπουμε μια "Μάχη στον Πράσινο Ήλιο" για την εκλογή.
Για το ΚΚΕ , το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ το πιθανότερο είναι να εκλέξουν από 1 βουλευτή με τη ΝΔ να εκλέγει τους υπόλοιπους 3 (;) εκτός εάν υπάρξει κάποια ανατροπή στα ποσοστά από την είσοδο στη βουλή κάποιου άλλου κόμματος ή την αναγγένηση του ΠΑΣΟΚ από τις στάχτες του (μάλλον απίθανη).

Δημοσίευση σχολίου