"Ανοικτό Κάλεσμα" του Αν. Καλφούντζου

>> Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Συντρόφισσες και Σύντροφοι.
Το κάλεσμα αυτό σίγουρα δεν θα είναι σαν τα άλλα, που προφανώς κατακλύζουν τα κινητά σας .
Είναι ένα Ανοικτό Κάλεσμα, όχι για Συμμετοχή σε «Μέτρηση» ή αλλιώς «Γκάλοπ», αλλά για Συμμετοχή σε μια διαδικασία Παρουσίας , Ευθύνης και Κυριαρχίας.
Αυτό το Σάββατο, στα 30 Χρόνια της συμπόρευσης μου με όλους εσάς, είναι ιδιαίτερο !
Πολλοί φίλοι μου, αυτούς που εγώ θα αποκαλώ για «πάντα συντρόφους», μου καταθέτουν μια απίστευτη Αγωνία. Κάνουν κατάθεση ψυχής!
Τα ερωτήματα, οι σκέψεις, ο θυμός, και τέλος τα αυθόρμητα συναισθήματα όλων αυτών , με έπεισαν ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έχει πλέον ξεπεράσει τις «διαδικασίες» .
Πιστεύω ότι ο Νέος Πρόεδρος του Κινήματος μας, ο Βαγγέλης Βενιζέλος, πρέπει να είναι το βράδυ της Κυριακής, ιδιαίτερα Δυνατός και Ενισχυμένος. Ο τρόπος είναι ένας και σαφής .
Παράλληλα θεωρώ ότι η Δημοκρατική αυτή διαδικασία, δεν θα είναι μόνο για αυτόν!
Θα είναι διαδικασία για τη Βάση του κινήματός μας. Θα είναι διαδικασία που θα κάνει σαφές στην Ηγεσία, ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι πλέον η Ιφιγένεια, αλλά αυτός που ουσιαστικά θα χαράξει την πορεία του και μαζί με όλες εκείνες τις υγιείς κοινωνικές Δυνάμεις άλλων Πολιτικών Φορέων την πορεία της Χώρας !
Γιατί όπως η «Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», έτσι και το « ΠΑΣΟΚ ανήκει στο ΛΑΟ του».
Γι αυτό καλώ όλους όσους δεκαετίες τώρα χτίσαμε με όνειρα το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα , όλους όσους μαζί Πιστέψαμε, Παλέψαμε, Ζήσαμε, Χαρήκαμε, Πανηγυρίσαμε, Κλάψαμε, Θυμώσαμε, να «Βρεθούμε» στα εκλογικά τμήματα, δείχνοντας ότι το Κίνημα αυτό είναι Δικό μας !
Να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα στην Νέα Ηγεσία, ότι η πορεία , δεν είναι προδιαγεγραμμένη και οι αποφάσεις ήδη ειλημμένες !
Τις αλλαγές στις Ηγεσίες ξέρουμε όσο κανένας άλλος να τις Κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τώρα θα βρούμε και τον τρόπο της Συμμετοχής.

Ανδρέας Απ. Καλφούντζος
Μέλος Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Δυτικής Ελλάδας

Δημοσίευση σχολίου