Ο κ. Μοσχολιός παρακολούθησε τις δραστηριότητες στο δεύτερο 'Daily Camp' που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου

>> Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου "Μιχάλης Κούσης" επισκέφθηκε σήμερα (Παρασκευή 9 Ιουλίου) ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, για να παρακολουθήσει από κοντά τις δραστηριότητες του 2ΟΥ Αθλητικού “Daily Camp’’ που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου.

Το φετινό πρόγραμμα άρχισε στις 15 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου. Περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως κολύμβηση, αθλοπαιδιές, στίβο, ενόργανη και ρυθμική γυμναστική, μοντέρνους και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Οι εκπαιδευτές που απασχολούνται στα προγράμματα είναι καθηγητές φυσικής αγωγής, με αντίστοιχες ειδικότητες. Κατά τη διάρκεια της κολύμβησης υπάρχει ναυαγοσώστης, ενώ οι μετακινήσεις γίνονται πάντα με συνοδεία καθηγητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των συμμετοχών έχει αυξηθεί κατά πολύ. Συγκεκριμένα, στην περσινή περίοδο συμμετείχαν 320 παιδιά, ενώ φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τα 500. Επίσης, το πρόγραμμα παρακολουθούν και 100 παιδιά από το ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου.

Ο κ. Μοσχολιός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των 500 παιδιών στο Αθλητικό Camp αλλά και για την οργάνωση και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται.

«Το Αθλητικό Camp του Δήμου Αγρινίου αποτελεί πια τον καλοκαιρινό θεσμό για την πόλη μας.

Φέτος, με περισσότερη οργάνωση, συνεχίζουμε για δεύτερη φορά την πετυχημένη αυτή αθλητική δραστηριότητα.

Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε ως Δημοτική Αρχή στους μικρούς φίλους της πόλης ένα πλούσιο πρόγραμμα επιστημονικά σχεδιασμένων αθλητικών δραστηριοτήτων, με απόλυτη ασφάλεια και σε κατάλληλους χώρους.

Δίνουμε, έτσι, την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να απολαύσουν ξέγνοιαστες και ευχάριστες διακοπές, να ψυχαγωγηθούν και να μάθουν χρήσιμα πράγματα, καθώς εύκολα μπορούν να απορροφήσουν γνώσεις σε αυτή την ηλικία.

Παράλληλα πιστεύω ότι βοηθάμε σημαντικά τους γονείς αφού απασχολούμε δημιουργικά τα παιδιά τους για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα της ημέρας».

Δημοσίευση σχολίου