Νίκη με 1-0 για τον Παναιτωλικό

>> Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Από: http://www.panetolikos.gr/
Με σκόρερ του Ουίλιαμ Ετζενγκέλε ο Παναιτωλικός νίκησε εντός έδρας σήμερα το απόγευμα τον Ο.Φ.Η. στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, με σκορ 1-0 .

Πρώτη νίκη του Παναιτωλικού μετά από ένα μήνα
Από http://www.enet.gr/
Στις νίκες επέστρεψε μετά από 4 σερί αρνητικά αποτελέσματα ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες επικράτησαν 1-0 του ΟΦΗ με γκολ του Εντζεγκουέλε στο 50ό λεπτό. Κατά κράτος ανώτεροι οι γηπεδούχοι, δικαιούνταν σίγουρα τουλάχιστον ακόμα ένα γκολ, κυρίως στη φάση του 22ου λεπτού, όταν με εκτέλεση φάουλ ο Ντολεζάι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ακόμα και έτσι, οι Ηρακλειώτες έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, στο 74', όμως από απόσταση αναπνοής ο Μάντζιος πλάσαρε ψηλά άουτ.

ΣΚΟΡΕΡ: 50' Εντζεγκουέλε
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μητρόπουλος - Γαλανόπουλος, Σουμπίνιο, Ταυλαρίδης, Γεωργίου

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Εντζενγκουέλε, Ντολεζάι, Αντι (81' Παλαιολόγος), Μουμίν (61' Κούσας), Μητρόπουλος, Μπουμάλ (46' Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Καμαρά, Χαριστέας.
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπουλούτ, Μποντόρ (69' Βερόν), Κάλατζιτς (83' Ουκάρ) , Σουμπίνιο, Λόπεθ (55' Καμπάνταης), Μάντζιος, Σίσιτς.

Είπαν

Μπάμπης Τεννές: "Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και με πολύ άγχος. Για 52 λεπτά η ομάδα ήταν πολύ καλή, είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι που σκοράραμε. Μετά μας έπιασε ένα απίστευτο άγχος, αδικαιολόγητο για πολλούς – δικαιολογημένο για εμένα. Αυτό συνέβη γιατί είχαμε να κερδίσουμε 4 ματς και επειδή λέγαμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη που πέτυχαν, με αντίπαλο μια εξαιρετική ομάδα".

Νίκος Αναστόπουλος: "Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μέσα σε μια εβδομάδα κληθήκαμε να δώσουμε τρία δύσκολα παιχνίδια. Γνωρίζαμε πως ο Παναιτωλικός στηρίζεται στις στημένες φάσεις. Αν ισοφαρίζαμε με την κλασική ευκαιρία του Μάντζιου θα είχε άλλη τροπή το ματς. Μέσα στο παιχνίδι είναι όμως και οι χαμένες ευκαιρίες. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Στέκομαι στο γεγονός ότι ξυπνήσαμε όταν δεχτήκαμε το γκολ και έπρεπε να ενεργήσουμε νωρίτερα. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Στο λεξιλόγιο του ΟΦΗ δεν υπάρχει η λέξη παραμονή. Δεν ακούγεται ωραία. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και όσο πιο γρήγορα".

Δημοσίευση σχολίου