Παναιτωλικός… 4Χ4!

>> Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ο Παναιτωλικός συνέχισε το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στη Football League και παίρνοντας τη νίκη επί του Πιερικού με 1-0 έγινε η πρώτη ομάδα που έκανε το «4 στα 4» στην κατηγορία!

Στην Κατερίνη άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Football League, όπου ο Πιερικός υποδέχτηκε των εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος, Παναιτωλικό.Μόλις στο 1’ της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους, καθώς έπειτα από σουτ του Γκουγκουλιά μέσα από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τζενάμο και στη συνέχεια κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της ομάδας του Αγρινίου.

Η συνέχεια του αγώνα βρήκε τους παίχτες του Πιερικού να ελέγχουν το χώρο της μεσαίας γραμμής και να χάνουν και άλλες 2-3 καλές ευκαιρίες. Στο 33’, όμως, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι στο γκολ, με τον Καραμαλίκη να σκοράρει. Ο Παλαιολόγος επιχείρησε τη σέντρα από τα δεξιά, ο επιθετικός των Αγρινιωτών πήρε την κεφαλιά, ο Γουμάγιας κατάφερε αρχικά να αποκρούσει τη μπάλα, όμως η μπάλα κατέληξε ξανά στα πόδια του Καραμαλίκη, ο οποίος με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Λίγο μετά την επίτευξη του γκολ, οι Κατερινιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όμως ο Λόπεζ υστέρησε και πάλι στην τελική προσπάθεια. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο αγώνας δεν επεφύλασσε άλλες εκπλήξεις και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τον Παναιτωλικό να προηγείται με 1-0.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, με τους παίχτες του Πιερικού όμως να εντείνουν ακόμη περισσότερο την προσπάθειά τους και να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τζενάμο, ο οποίος κράτησε το μηδέν στην εστία του με κάποιες εκπληκτικές αποκρούσεις, κατάφερναν να διατηρήσουν το προβάδισμα, έστω και με δυσκολία. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Γιάννη Νταλακουρα έφτασε τους 12 βαθμούς σε 4 παιχνίδια και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Γουμάγιας, Δήμου, Κοντέων, Γ. Λαζαρίδης, Τασίδης, Παπαγεωργίου, Μιλόσκοβιτς, Μήτρου, Πουρτουλίδης, Λόπεζ, Γκουγκουλιάς

Παναιτωλικός
(Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Παλαιολόγος, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ, Μπουμάλ, Θεοδωρίδης, Παππάς, Καραμαλίκης

(Πηγή:http://www.gazzetta.gr/)

Δημοσίευση σχολίου