Λευτεριάααα

>> Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Καταρχήν θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι τον κο Θύμιο Σώκο, δεν το γνωρίζω προσωπικά και υποθέτω ότι εκείνος δεν με γνωρίζει καν. Ως εκ τούτου δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο συμφέρον για να τον υπερασπιστώ και σίγουρα ούτε εκείνος έχει τέτοια ανάγκη από εμένα.

Όμως μου προξενεί μεγάλη εντύπωση η αντι-Σωκο-μανία των τελευταίων ημερών. Σε βαθμό που αναρωτιέμαι πως εξελέγη τόσες τετραετίες ο άνθρωπος δήμαρχος Αγρινίου και στη συνέχεια δύο φορές νομάρχης!!.

Πολλοί, εκ των οποίων κάποιοι σίγουρα υπήρξαν και ένθερμοι υποστηριστές του στο παρελθόν, τον εμφανίζουν ως κάποιον από τον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ "ευτυχώς που γλιτώσαμε". Είναι δυνατό να είναι έτσι τα πράγματα; Πολύ αμφιβάλω.

Καταλήγω μάλλον στο συμπέρασμα ότι αρκετοί τώρα που ο νομάρχης εμφανίζεται "χαμένος" στην κούρσα για το χρίσμα στη Δυτική Ελλάδα, σπεύδουν να αναδείξουν όλα τα μειονεκτήματα του νομάρχη και να αναζητήσουν αλλού "ηγέτες". Συνήθως βέβαια μετά από ήττες έρχεται η γκρίνια αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, δεν χρειάζεται να μηδενίζουμε πορείες και πρόσωπα.

Έπειτα δεν μπορώ να πιστέψω ότι στα χρόνια του Σώκου ζούσαν όλοι σκλαβωμένοι από το Νομάρχη και τώρα ήρθε η λευτεριά...

Αφήστε που καμιά φορά οι αυτοκρατορίες αντεπιτίθενται.

Αναγνώστης

1 comments:

Ανώνυμος,  27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:09 π.μ.  

Εκτός χρόνου...
2 φορές Νομάρχης διορισμένος, μιά φορά αιρετός...

Δημοσίευση σχολίου