Την επανένωση του κεντροδεξιού χώρου ζητά ο Νίκος Καραπάνος

>> Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Με γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος ευχαριστεί τους χιλιάδες των ψηφοφόρων για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν με την ψήφο τους στο πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα ο κ. Καραπάνος τονίζει: «Οφείλω ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ, σε όσους με στήριξαν στις εκλογές της Κυριακής. 

Η εμπιστοσύνη σας είναι μεγάλη τιμή για μένα και θα προσπαθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις, να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. 

Το αποτέλεσμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης προφανώς δεν ήταν το αναμενόμενο και προσδοκώμενο για τη Νέα Δημοκρατία. Θα πρέπει σίγουρα να αναζητήσουμε τα αίτια, θα πρέπει να δούμε τι λάθη έγιναν και γιατί δεν καταφέραμε να πείσουμε περισσότερους πολίτες. 

Κάτι που δεν πρέπει να γίνει άμεσα καθώς τώρα προέχει να διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. 

Οι εξελίξεις των επόμενων ημερών θα κρίνουν το μέλλον της πατρίδας μας. 

Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή, προτάσσοντας το εθνικό συμφέρον. Το οφείλουμε στην πατρίδα μας, το οφείλουμε στην ιστορία και στις αρχές της Παράταξής μας. 

Επιβάλλεται όμως άμεσα να προχωρήσουμε σε έναν έντιμο και ειλικρινή διάλογο, με στόχο την επανένωση του κεντροδεξιού χώρου. 

Προσωπικές και πολιτικές διαφορές ήσσονος σημασίας πρέπει να παραμεριστούν για να οικοδομηθεί ξανά μια ισχυρή πολιτική δύναμη, η οποία θα εκφράζει και θα εκπροσωπεί τους Έλληνες. 

Σε όλες αυτές τις προσπάθειες θα είμαι παρών, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορώ. Σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά, που με τιμήσατε με την ψήφο σας.»

Δημοσίευση σχολίου