30χρονος μπήκε οπλοφορώντας σε εκλογικό τμήμα

>> Κυριακή 6 Μαΐου 2012

(Από http://www.agrinionews.gr/?p=68097)

 Απρόοπτα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στα Τριαντέικα.

30χρονος , περί τις 8 το πρωί,εισήλθε μεθυσμένος σε εκλογικό τμήμα προκαλώντας αναστάτωση.O 30χρονος φώναζε υπέρ συγκεκριμένου κομματικού σχηματισμού.

Ειδοποιήθηκε από την εφορευτική επιτροπή η Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε με δύο περιπολικά και τον συνέλαβε. Στον έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε πως κρατούσε πιστόλι-ρεπλίκα.

Πλέον ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για παράνομη οπλοφορία και για διατάραξη σε εκλογικό τμήμα.Για τους λόγους της πράξης του πάντως δεν ήταν σε θέση ,λόγω μέθης, να πει πολλά και κατανοητά.Φρόντισε πάντως να γνωστοποιήσει τι ψήφισε ζητώντας και από τους άλλους να πράξουν το ίδιο.

Eπέστρεψε συνοδεία αστυνομίας για να ψηφίσει… 

Το εκλογικό του δικαίωμα πάντως το άσκησε ο 30χρονος που στα Τριαντέικα το πρωί αναστάτωσε το εκλογικό τμήμα από τη συμπεριφορά του και από το γεγονός ότι οπλοφορούσε. Ο 30χρονος που τελούσε εν πλήρη μέθη επέστρεψε στο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει.Φυσικά συνοδευόμενος από την Αστυνομία. Το εκλογικό του δικαίωμα είχε κάθε δικαίωμα να το ασκήσει καθώς στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο.

Δημοσίευση σχολίου