Ανακοίνωση του Παναιτωλικού για τη διαιτησία. 1-1 με Ατρόμητο

>> Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Παρότι έμπρακτα έχουμε δείξει πως δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με τη διαιτησία (αν και είχαμε πολλές αφορμές), αυτό που αντιμετωπίζουμε τις τελευταίες αγωνιστικές, μας κάνει να ανησυχούμε και μας αναγκάζει έντονα να διαμαρτυρηθούμε. Καθοριστικά λάθη που στοίχισαν βαθμούς (πέναλτι που δεν μας δόθηκαν, γκολ που κακώς ακυρώθηκαν, αντικανονικά γκολ αντιπάλων που μέτρησαν, οχτώ αποβολές κ.α.) αλλά και εμφανής εχθρική διάθεση, που αδυνατούμε να κατανοήσουμε το γιατί.
Στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο γίναμε μάρτυρες μιας τέτοιας αντιμετώπισης από τον κ. Τριτσώνη, που επανήλθε στο γήπεδό μας μετά από το παιχνίδι με τη Ρόδο το 2007. Όταν είχε στερήσει την άνοδο στον Παναιτωλικό (το video του αγώνα εύκολα το βρίσκει οποιοσδήποτε) και ο ίδιος είχε επιβραβευτεί με προαγωγή στη μεγάλη κατηγορία. Βρήκε την ευκαιρία να συνεχίσει από κει που σταμάτησε τότε και να εξοργίσει ένα γήπεδο που κερδίζει διαρκώς τα εγκωμιαστικά σχόλια για την αθλητική, πολιτισμένη και υπεύθυνη στάση όλων.
Δυστυχώς επιβεβαίωσε τις ανησυχίες που είχαμε με την ανακοίνωση του ορισμού του, ότι θα μας αναγκάσει να ασχοληθούμε ξανά μαζί του. Διαπιστώσαμε για μια ακόμα φορά την εχθρική στάση του, που στερεί από την ομάδα μας πολύτιμους βαθμούς. Στάση που δυναμιτίζει το κλίμα και προκαλεί την οργή και του πλέον καλόπιστου. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Έχουμε μάθει να παλεύουμε με καθαρούς τρόπους και να διεκδικούμε ότι μας ανήκει. Την ίδια καθαρή και ισότιμη αντιμετώπιση ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ. Οι συνεχόμενες εχθρικές διαιτησίες καταδικάζουν ετσιθελικά την προσπάθειά μας και προκαλούν αλλοίωση στο πρωτάθλημα.
Καλούμε όλους τους υπεύθυνους να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της ευθύνης που έχουν, καθώς δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε παιχνίδια στις πλάτες της ομάδας μας.


Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Πανατωλικού με τoν Ατρόμητο το απόγευμα στο Αγρίνιο. Ο Ανρί Καμαρά άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κώστας Μήτρογλου στο 79ο λεπτό.

Ο Παναιτωλικός μετά τη σημερινή ισοπαλία βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς σε 18 αγώνες.

Δημοσίευση σχολίου