Ενωτική Κίνηση ιδρύει ο Πάνος Κουρουμπλής

>> Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Ενωτική Κίνηση

Στη σημερινή συγκύρια βιώνουμε την ανασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας. Η ανεργία, το αδιέξοδο της νεολαίας, η κατάρρευση της μικρομεσαίας επιχείρησης, η δοκιμασία της ελληνικής οικογένειας δεν αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. Η κυριαρχία της χώρας και η δημοκρατία βρίσκονται σε κίνδυνο. Εμείς που προερχόμαστε από τους πιο διαφορετικούς κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους, από τον κοινωνικό χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ανέντακτοι πολίτες, από τον ευρύτερο αριστερό και προοδευτικό δημοκρατικό χώρο με ευθύνη αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία για τη συγκρότηση πολιτικής κίνησης. Κίνησης πατριωτικής, κοινωνικής, αναπτυξιακής, δημοκρατικής.


Η κίνηση μετά τη συγκρότησή της θα καταθέσει συνολική ενωτική πολιτική πρόταση προγραμματικού χαρακτήρα. Θα απευθυνθεί σε όλες τις προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου προωθώντας πολιτικές συμπόρευσης και συγκρότησης εναλλακτικής, πατριωτικής, κοινωνικής, αναπτυξιακής κυβερνητικής πρότασης.


Αύριο ημέρα Τετάρτη 9 Νοέμβριου και ώρα 5:00μ.μ. το απόγευμα καλούνται τα ιδρυτικά μέλη της κίνησης σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ προκειμένου να υπογραφεί η ιδρυτική διακήρυξη.

Πολιτικό Γραφείο
Ανεξάρτητου Βουλευτή
Παναγιώτη Κουρουμπλή

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  9 Νοεμβρίου 2011 - 3:16 μ.μ.  

Τώρα θυμηθήκατε κύριε Κουρουμπλή να κάνετε ενωτική κίνηση πολιτών; Τώρα που διαλύσατε τα πάντα στη χώρα;
Τόσα χρόνια που μαζεύονταν χιλιάδες Αιτωλοακαρνάνες στο γραφείο σας και μεσολαβούσατε ή πιέζατε υπουργούς και άλλους ισχυρούς και βολεμένους για να διορίζετε στο δημόσιο τους πάντες προκειμένου να εξασφαλίσετε την επανεκλογή σας δεν το ξέρατε που θα καταλήξουμε ως χώρα; Τώρα σας "έτσουξε" ,τώρα ίδρωσε το αυτί σας; Τώρα που βουλιάξατε το δημόσιο σε διορισμούς; Τώρα που καταστρέψατε την ιδιωτική οικονομία και ξεπαστρέψατε κάθε υγιή επιχείρηση; Τι παριστάνετε τέλος πάντων εσείς και οι ομοιδεάτες σας; Τις αγνές παρθένες;
Αργά είναι πια ΑΡΓΑ που λέει και το άσμα ...

Δημοσίευση σχολίου