Η πιο κρίσιμη ώρα για τη χώρα

>> Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

(Από : http://www.iefimerida.gr/)
Στις 4 το απόγευμα τελικά θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σε μία προσπάθεια να βρεθεί άμεσα λύση.Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, σε δηλώσεις του χθες υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός έχει τοποθετηθεί δημόσια και επανειλημμένα για την ανάγκη δημιουργίας Κυβέρνησης ευρύτερης δυνατής συνεργασίας με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος και δη την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου. «Ο πρωθυπουργός έχει τοποθετηθεί δημόσια και επανειλημμένα για την ανάγκη δημιουργίας κυβέρνησης ευρύτερης δυνατής συνεργασίας με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος και δη την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου».

Σήμερα εξάλλου ο Αντώνης Σαμαράς θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου ο Κάρολος Παπούλιας να μπορέσει να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, καθώς και οι δύο είναι αμετακίνητοι στις θέσεις τους.

Χθες ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον κ. Παπούλια και αν και επανέλαβε τη θέση του ότι δεν είναι κολλημένος στην καρέκλα του, ωστόσο δεν ξεκαθάρισε τις προθέσεις τους. Από την άλλη πλευρά ο Αντώνης Σαμαράς στη δήλωση του -ανάμεσα στους δυο αντιπροέδρους του- επανέλαβε την αμετακίνητη θέση του για εκλογές.

Την ίδια ώρα πάντως ο χρόνος συνεχίζει να πιέζει, καθώς από τη μία την Δευτέρα συνεδριάζει το Eurogroup και η χώρα παραμένει εγκλωβισμένη.

Δημοσίευση σχολίου