Ψήφισμα για την απεργία

>> Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Σήμερα 15 Ιούνη 2011 – ημέρα γενικής απεργίας – δηλώνουμε την συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων όλης της χώρας.

Στεκόμαστε δίπλα και αλληλέγγυοι στους δημόσιους υπαλλήλους, τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, στους εργάτες, στους αγρότες, στους άνεργους, στους νεολαίους.

Συμπαραστεκόμαστε σε όλους αυτούς που κάθε νέο πρόσθετο "μνημονιακό" μέτρο τους οδηγεί με γεωμετρική πρόοδο στην έσχατη φτώχεια.

Δηλώνουμε παρόντες σε έναν κοινό αγώνα για να μπορέσουμε κι εμείς να κρατήσουμε τις δουλειές και τα μαγαζιά μας ανοιχτά.

Αντιστεκόμαστε στις πολιτικές επιλογές που συρρικνώνουν διαρκώς το εισόδημα των εργαζομένων, που δημιουργούν νέες στρατιές ανέργων, που αυξάνουν τις τιμές των προϊόντων λαϊκής κατανάλωσης, που καταστούν δυσβάστακτο το κόστος λειτουργίας των μαγαζιών μας, που οδηγούν την μικρή επιχείρηση να βάλει λουκέτο, που αφανίζουν τον μικρό επαγγελματία – βιοτέχνη.

Ζητάμε να παρθούν μέτρα που θα βγάλουν τη χώρα από την ΄΄ οικονομική κρίση ΄΄ και όχι τους πολίτες από τη ΄΄ μέση ΄΄.

Απαιτούμε ριζική αλλαγή της πολιτικής που βασίζεται αποκλειστικά στην οικονομική αφαίμαξη των μικρών νοικοκυριών , των οικονομικά αδύνατων, των μισθοσυντήρητων, των συνταξιούχων, των κοινωνικά ευάλωτων.

Αξιώνουμε αλλαγή της πολιτικής που θεωρεί το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας για την αποπληρωμή των δανείων ενδεδειγμένη λύση ενώ στην πραγματικότητα θα αποδειχθεί το εθνικό μας "Βατερλό".

Με αγώνα και κοινή δράση σε όλα αυτά που μας ενώνουν - και είναι πραγματικά πολλά – να κάνουμε την αγανάκτηση –δύναμη, την οργή – απαίτηση, το δίκαιο – δικαίωμα.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου