Νάτοι - νάτοι οι πρωταθλητές!

>> Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Παναιτωλικός, καθώς κερδίζοντας με σκορ 3-2 στην Ηλιούπολη τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αναδείχτηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ανεβαίνοντας με θριαμβευτικό τρόπο στη SUPER LEAGUE.

Η ομάδα μας συγκέντρωσε 75 βαθμούς στα φετινά της παιχνίδια, συγκομιδή που αποτελεί ρεκόρ, όπως και οι δέκα εκτός έδρας νίκες τις οποίες συμπλήρωσε σήμερα στην Ηλιούπολη. Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν ο Θεοδωρίδη στο 22’, ο Καραμαλίκης στο 39’ και ο Μπουμάλ στο 88’.

Ήταν ο δεύτερος τίτλος που κατακτήθηκε σήμερα αφού νωρίτερα η ομάδα Νέων κερδίζοντας με 3-1 την αντίστοιχη της Ηλιούπολης αναδείχτηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ στη FOOTBALL LEAGUE!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αδαμόπουλος, Λαμπρόπουλος, Νικολόπουλος, Θάνος (59’ Νιάρος), Μπέριος (42’ Ιβάνοφ), Ηλιόπουλος, Κρητικός, Στεφανίδης, Λεοντίου (53’ Μπιτιλής), Δημήτρης, Ουρόσεβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Παλαιολόγος, Κούσας, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ετζενγκέλε, Δέντσας, Μπαϊκαρά (70’ Μπελεβώνης), Μπουμάλ, Θεοδωρίδης, Καραμαλίκης (54’ Παππάς, 87’ Βούκοβιτς).

Δημοσίευση σχολίου