Αλλαγή σελίδας από αύριο για το agrinionews...

>> Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Μετά από τρία χρόνια λειτουργίας το ιστολόγιο agrinionews αποχαιρετά τη μπλογκόσφαιρα, όχι όμως και το διαδικτυακό χώρο.

Όπως μας ενημέρωσαν με την τελευταία τους ανάρτηση οι συντάκτες του δημοφιλούς ιστολογίου:

Όλα αυτά τα χρόνια η όρεξη και το μεράκι δύο νέων ανθρώπων για προσφορά διαδικτυακής ενημέρωσης, φαίνεται ότι αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το αναγνωστικό κοινό. Η ανελλιπής και αντικειμενική ενημέρωση, ο σχολιασμός των γεγονότων, καθώς και η αμφίδρομη επικοινωνία συντακτών-αναγνωστών ήταν και είναι τα συστατικά εκείνα που καθιέρωσαν το agrinionews αρκετά υψηλά στις προτιμήσεις σας. Εξάλλου τα στατιστικά του google analytics είναι αδιάψευστος μάρτυρας για του λόγου το αληθές.

Έχοντας όμως πάντα κατά νου από καιρό, τους ραγδαίους ρυθμούς εξέλιξης της διαδικτυακής ενημέρωσης, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα… να «πάμε πιο ψηλά», όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται εδώ και ημέρες στη σχετική αφίσα.

Από αύριο λοιπόν, το agrinionews αλλάζει μορφή και γίνεται ειδησεογραφικό portal, παραμένοντας όμως εξίσου άμεσο με το αναγνωστικό του κοινό. Πρόκειται για μια προσπάθεια, την οποία είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αγαπήσετε ακόμη πιο πολύ. Τις λεπτομέρειες δεν σας τις αποκαλύπτουμε, αφού θα έχετε τη δυνατότητα να τις διαπιστώσετε ιδίοις όμασι.

Αυτή είναι και η τελευταία ανάρτηση του blog agrinionews, οπότε και από αύριο αναλαμβάνει δράση, στην ίδια πάντα ηλεκτρονική διεύθυνση, η ειδησεογραφική πλέον ιστοσελίδα http://www.agrinionews.gr/.

Επειδή οι απαιτήσεις αυτού του εγχειρήματος είναι σαφώς πιο αυξημένες, στην παρέα των συντακτών Ανδρέα Μπρέσιακα (Ασκούμενος Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αγρινίου) και Λίνου Υφαντή (Φιλόλογος), προστίθεται και ο Γιώργος Ροΐδης (Διευθυντής Εφ. Πολιτεία Αιτωλών και Ακαρνάνων), ενώ στην προσπάθεια αυτή θα συμβάλλει με τη δημοσιογραφική του πένα και ο Γιάννης Συμψηρής( Δημοσιογράφος Εφ. Μαχητή και Ραδιοφωνικού Σταθμού AntennaStar).


Καλή πλοήγηση λοιπόν από αύριο στο νέο και ανανεωμένο http://www.agrinionews.gr/!!!

Το Acarnania Blog καταρχήν "λυπάται" που ένα ακόμα ιστολόγιο αποφασίζει να περάσει σε άλλο ενημερωτικό μετερίζι.

Σε παλαιότερη αναρτησή μας από 19/12/2010 διαβλέπαμε και είχαμε επισημάνει την ανάπτυξη των ειδησεογραφικών portal στην περιοχή μας και την είχαμε προφανώς κρίνει θετικά. Από τότε όμως είχαμε προσπαθήσει να εξηγήσουμε και να αναδείξουμε την διαφορά μεταξύ ενός blog και ενός portal.

Σχετικά τώρα με το συγκεκριμένο ιστολόγιο έχουμε να πούμε και κάτι παραπάνω. Το agrinionews πρωτοπόρο, ουσιαστικά αποτέλεσε για χρόνια TO ιστολόγιο της πόλης και έμαθε σε πολλούς (αν όχι σε όλους) να διαβάζουν ιστολόγια. Έτσι του οφείλουμε πολλά.

Είμαστε βέβαιοι ότι και στη νέα του μορφή θα πετύχει και θα προσφέρει στον τόπο μας.
Καλή επιτυχία από καρδιάς.

acarnania.blogspot.com

Υ.Γ Eκτός από τα portals : Μην ξεχνάτε όμως να στηρίζετε και να συμμετέχετε στις ζυμώσεις απόψεων και ιδεών που γίνονται στην blog-ο-σφαιρα.

Μη σταματάτε να διαβάζετε τα blogs που εσείς νομίζετε ότι αξίζουν.

1 comments:

Ηλίας Υφαντής 10 Μαρτίου 2011 στις 1:47 π.μ.  

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια.
Ο τρόπος που τοποθετείς το θέμα και ειδικά οι τελευταίες σου γραμμές σίγουρα πρέπει να προβληματίσουν.Τα ιστολόγια αποδείχθηκαν ως το χρηστικότερο εργαλείο και να εκφράζουμε τις απόψεις μας αλλά και παράλληλα να "απεμπλακούμε" από την ξερή ροή ειδήσεων. Ουσιαστικά αποτέλεσαν μια διαδραστική αρθογραφία ίσως και διαδραστικά χρονογραφήματα.
Επειδή όμως η τεχνολογία είναι πολύ γρήγορη και δημιουργεί τόσο νέα θέλω στους αναγνώστες όσο και νέες απαιτήσεις, το ιδανικότερο είναι η σύνθεση.
Κρατάω λοιπόν τα λόγια αυτά που διατυπώνεις σε αυτή την ανάρτηση σου και παράλληλα την βαθειά μου εκτίμηση για την ηθική σου στήριξη στην όλη προσπάθεια. Και βεβαίως τα Blog όπως και φυσικά το acarnania αποτελούν πηγή ειδήσεων για την νέα σελίδα.
Εύχομαι υγεία πάνω από όλα και δύναμη σε ο,τι κάνεις
Λίνος Υφνατής

Δημοσίευση σχολίου