Αγαπάς το Χωριό σου… ΑΠΟΔΕΙΞΗ !

>> Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου “ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ”, μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, με αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Χωριού και του Δήμου μας, καλεί όλους τους Κωνωπινιώτες αλλά και τους συνδημότες μας στην προσεχή απογραφή από 30 Μαρτίου εώς 13 Απριλίου 2011, να απογραφούμε στην γενέτειρά μας.

Δεν έχει καμία σημασία αν είμαστε εγγεγραμένοι στα Δημοτολόγια άλλων Δήμων, αλλά σημασία έχει η περιοχή στην οποία επιθυμούμε να απογραφούμε.

Από την απογραφή αυτή εξαρτώνται θεμελιώδη θεσμικά ζητήματα για το Χωριό μας όπως : η διατήρηση του Τοπικού Συμβουλίου Κωνωπίνας ως τριμελούς οργάνου πλέον, γιατί Χωριά με πληθυσμό κάτω των 300 κατοίκων, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ το Τοπικό Συμβούλιο, ως επίσης είναι ανάλογη και η χρηματοδότηση του Χωριού μας, καθώς... σημαντικές πιστώσεις (ΣΑΤΑ κ.α.) υπολογίζονται με βάση τον αριθμό κατοίκων κατά την τελευταία απογραφή.

Επιβάλλετε να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας για την γενέθλια γη των προγόνων μας, απογραφόμενοι στο αγαπημένο μας Χωριό.

Για τον λόγο αυτό, ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου προσανατολίζεται να μισθώσει πούλμαν από την Αθήνα στην Κωνωπίνα με διανυκτέρευση.
Πιθανές ημερομηνίες: Σαββατοκύριακο 2/3 Απριλίου ή 9/10 Απριλίου.

Όσοι Κωνωπινιώτες επιθυμούν να μεταβούν για να απογραφούν στο Χωριό μας, να έλθουν σε επικοινωνία με τα Μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου.

Δημοσίευση σχολίου