Συνάντηση Περιφερειάρχη με Βουλευτές

>> Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας, στο Μέγαρο Κόλλα (πλατεία Γεωργίου, Πάτρα), θα γίνει η συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα με τους βουλευτές των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων (Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία).

Η συνάντηση συγκαλείται ύστερα από πρωτοβουλία του κ. Κατσιφάρα με σκοπό να συζητηθεί το πλαίσιο κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών γύρω από τις μεγάλες διεκδικήσεις της Δυτικής Ελλάδας, όπως αυτές περιγράφηκαν αναλυτικά κατά την παρουσίαση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας περιφερειακής αρχής, την περασμένη Δευτέρα.

«Η αιρετή Περιφέρεια, ως θεσμός που αποβλέπει στην αναζωογόνηση της Δυτικής Ελλάδας, θα πετύχει τους σκοπούς της και θα διευρύνει την αναπτυξιακή δυναμική της μόνο μέσα από την συστράτευση, την συνεννόηση και την συνέργεια όλων των πολιτικών δυνάμεων», αναφέρει στο κείμενο της πρόσκλησης που εστάλη στους βουλευτές, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Και προσθέτει: «Προσωπικά προσβλέπω στη βοήθεια και παρέμβαση του συνόλου των βουλευτών της Περιφέρειας για την ανάδειξη βασικών διεκδικήσεων της περιοχής».

Στόχος του κ. Κατσιφάρα είναι οι συναντήσεις με το σύνολο των βουλευτών να είναι τακτικές και να αποκτήσουν θεσμικό χαρακτήρα.

Δημοσίευση σχολίου