Αλλαγές στη ΝΔ: Απών ο Σαλμάς. Διεσώθη ο Σταμάτης. Έκπληξη με Καραγκούνη

>> Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Εκεί που κάποιοι ανέμεναν πως θα αποχωρήσει, αναλαμβάνει τελικά ρόλο αναπληρωτή τομεάρχη. Ο λόγος για τον βουλευτή κο Κώστα Καραγκούνη ο οποίος με χτεσινή απόφαση του Α. Σαμαρά ορίστηκε αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ!
Τελικά στην πολιτική όλα μπορεί να συμβούν.

Ακόμη ερείσματα στην ηγεσία της ΝΔ φαίνεται πως διατηρεί ο κος Σπήλιος Λιβανός που έχει πλέον ρόλο "σκιώδη" περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας ενώ "παραδοσιακά" ο κος Δ. Σταμάτης (για όσους θυμούνται στέλεχος κάποτε της Πολιτικής Άνοιξης) βρίσκεται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά και ορίστηκε στην επιτροπή προγράμματος.

Μεγάλος απών ο κος Μάριος Σαλμάς από τις νέες θέσεις συνεργατών-τομεαρχών του Αντώνη Σαμαρά. Γιατί; Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σήμερα, υποθέτουμε όμως ότι δεν οφείλεται σε συσχετισμούς και μείωση των θέσεων. Κάθε άλλο το νέο σχήμα της ΝΔ είναι πολυπληθές. Άρα; Υπάρχει δυσαρέσκεια για τον κο Σαλμά; Δεν θα μας έκανε εντύπωση αν και δεν το υιοθετούμε απόλυτα. Οφείλεται άραγε στο ότι ο κος Σαλμάς δεν υποστήριξε στο βαθμό που ίσως ανέμενε το κόμμα της επιλογές της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές; Οφείλεται στην απόδοση μέχρι τώρα του κου Σαλμά στον τομέα Υγείας που του είχε ανατεθεί; Ίσως σε κάποια από τα παραπάνω ίσως πάλι όχι. Η συνέχεια θα δείξει χωρίς να αποκλείουμε άμεσα μια νέα χρησιμοποίηση του. Άλλωστε η πολιτική όπως και η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της...

Δημοσίευση σχολίου