Νίκη 2-0 στη Νεάπολη

>> Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα και από τη Νεάπολη, όπου νίκησε με σκορ 2-0 τον Ιωνικό.

Ο Παππάς στο 12’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παλαιολόγου έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας, ενώ στο 68’ ο Γκούρμα με διαγώνιο σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ. Στο 50’ ο Ρότσα με σουτ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης (55’ Κωνσταντινίδης), Βλάχος, Γιόνδης, Μακράκης, Δελήμπασης, Πασάς, Τσιμικλής, Ερρίκος (70 Σπυριδάκης), Μεντής, Ρουσσάκης (73’ Πολίτης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Κούσας, Γκόλιας, Ρότσα, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μουμίν (51’ Γκούνκελ), Μπαϊκαρά, Παππάς (78’ Μπουμάλ), Δέντσας, Καραμαλίκης (46’ Γκούρμα).

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, κάνει γνωστό ότι:

Έγκαιρα ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές για την παρουσία φιλάθλων μας στο γήπεδο και ζήτησε αυξημένη αστυνομική δύναμη, καθώς στο παιχνίδι των δύο ομάδων της προηγούμενης σεζόν, φίλαθλοί μας δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση σε δρόμους κοντά στο γήπεδο. Παρά τις διαβεβαιώσεις που μας δόθηκαν, τα Αστυνομικά μέτρα που λήφθηκαν δεν ήταν επαρκή. Στην πράξη δε επιβεβαιώθηκε ότι ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.

Το λεωφορείο που μετάφερε φιλάθλους που ταξίδεψαν από το Αγρίνιο για άγνωστο λόγο οδηγήθηκε μπροστά στην κερκίδα που βρίσκονταν φίλαθλοι του Ιωνικού, εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον προσυμφωνημένο τόπο αποβίβασής τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτούν ομαδική επίθεση, χωρίς καμία προστασία.

Όσοι κατάφεραν να εισέλθουν στην κερκίδα δέχτηκαν νέα επίθεση από αγνώστους που κινήθηκαν εναντίον τους, διασχίζοντας ανεμπόδιστοι τον αγωνιστικό χώρο, είτε προσεγγίζοντας (επίσης ανεμπόδιστοι) εξωτερικά την κερκίδα που τους φιλοξενούσε. Έφυγαν κυνηγημένοι και σκορπίστηκαν πανικόβλητοι στους γύρω δρόμους.

Για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αποτελεί πάγια θέση η καταδίκη κάθε μορφής βίας και επεισοδίων, απ’ όπου και αν αυτά προέρχονται. Είναι θέση που με συνέπεια υπηρέτησε, υπηρετεί και θα συνεχίσει να υπηρετεί με όποιο κόστος, καθώς θεωρεί ότι ο αθλητισμός και η βία δεν μπορούν να συμβαδίζουν. Σ’ αυτή τη θέση θα παραμείνουμε αμετακίνητοι, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την εξάλειψη κάθε φαινομένου βίας.

Δημοσίευση σχολίου