Ο Σαμαράς στην «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ» !

>> Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Οι νέοι της Αθήνας που έλκουν την καταγωγή τους από το Ξηρόμερο , “μίλησαν” με την συμμετοχή τους και έστειλαν το μήνυμα πως ο Δήμος Ξηρομέρου θα έχει από την 1η Ιανουαρίου τον Δήμαρχο που αξίζει. Εντυπωσιακή έως απρόσμενη ήταν η ανταπόκριση της νέας γενιάς στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Π. Σαμαρά!

Με νεολαίους του Ξηρομέρου συναντήθηκε την Κυριακή το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Πυθαγόρας Σαμαράς στη μουσική σκηνή «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ» στο Γκάζι, η οποία κατακλύστηκε από νέους και νέες που έλκουν την καταγωγή τους από το διευρυμένο Δήμο Ξηρομέρου.

Ο γνωστός επιτυχημένος επιχειρηματίας Πυθαγόρας Σαμαράς με λυτό αλλά συνάμα ουσιαστικό λόγο έδωσε το πολιτικό του στίγμα στην νέα γενιά του Ξηρομέρου . Μία νέα αρχιτεκτονική στο καινούργιο αυτοδιοικητικό τοπίο εγκαινίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αστακού Πυθαγόρας Σαμαράς αναπτύσσοντας ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης την εκμετάλλευση των ισχυρών συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η περιοχή , για να σπάσει ο κύκλος της μιζέριας και της εσωστρέφειας όπου μαραζώνουν το Ξηρόμερο.

Ο κ. Σαμαράς έγινε δεκτός με ενθουσιασμό κάτι που σηματοδοτεί ότι ου νέοι εμπιστεύονται στο τιμόνι του Δήμου τον έμπειρο αυτοδιοικητικό αλλά και επιχειρηματία. Στον σύντομο χαιρετισμό του στην σκηνή του ροκ live club συνεχίζοντας το σκληρό ροκ της προεκλογικής του εκστρατείας υπογράμμισε με νόημα «Το Ξηρόμερο θέλει ένα ισχυρό επιχειρηματία για να το διοικήσει και όχι ένα κρατικοδίαιτο πολιτικό». Αυτή ήταν και η στιγμή που ο υποψήφιος Δήμαρχος «αποθεώθηκε»από την νεολαία η οποία τον παρακολουθούσε με αμείωτο ενδιαφέρον διακόπτοντας τον συχνά με δυνατά χειροκροτήματα.

Δημοσίευση σχολίου