Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και προοπτικής για το νέο Δήμο Ναυπακτίας

>> Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Θ. Παπαθανάσης: Η απόφαση είναι ξεκάθαρη. Θα πάμε μπροστά ή θα αρχίσουμε τα πειράματα;

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και προοπτικής για το νέο Δήμο Ναυπακτίας για την επόμενη μέρα έδωσε από την Πλατεία Φαρμάκη στη Ναύπακτο στην κεντρική προεκλογική ομιλία του ο Δήμαρχος Ναυπάκτου και Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Θανάσης Παπαθανάσης.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης αφού αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο της τετραετίας της Δημοτικής Αρχής και αφού παρουσίασε την αναπτυξιακή πρόταση για τη νέα περίοδο κάλεσε τους πολίτες να μην πειραματιστούν με επιλογές που έχουν δοκιμαστεί και αποτύχει στις συνειδήσεις των πολιτών.
«Η απόφαση είναι ξεκάθαρη. Θα πάμε μπροστά ή θα αρχίσουμε τα πειράματα; Για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις χρειάζονται γνώσεις, πείρα, επιρροή, ικανότητα συνεργασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως ο ίδιος σημείωσε «Η Ναύπακτος βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Τρεις είναι οι κύριες προκλήσεις, που δημιουργεί η Νέα Αρχιτεκτονική του «Καλλικράτη»::
1. η οργάνωση της ίδιας της Ναυπάκτου ως σύγχρονης πόλης και η αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών της Πυλλήνης, της Αποδοτίας του Πλατάνου, της Χάλκειας και του Αντιρρίου
2. η επιβίωσή της περιοχής μας στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής δυσπραγίας που διανύουμε
3. το νέο μοντέλο ανάπτυξης της πόλης και της ευρύτερης περιοχής που θα εκμεταλλεύεται τα φυσικά της πλεονεκτήματα

Αυτή την τετραετία έγιναν βήματα μπροστά. Με στοχευμένες παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς έγινε έργο και τέθηκαν οι βάσεις. Έγιναν και λάθη και τα λάθη αυτά μας έκαναν πιο έμπειρους και πιο δυνατούς.
Το πιο σημαντικό είναι ότι η Ναύπακτος έγινε ορατή. Έγινε γνωστή, βγήκε μπροστά. Πρόβαλε τα φυσικά της χαρακτηριστικά. Ανέδειξε την ιστορία της και έγινε πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών.
Με τη νέα Διοικητική δομή καλούμαστε να δράσουμε άμεσα και ουσιαστικά για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Το κρίσιμο στοιχείο στις εκλογές αυτές είναι η επιλογή των προσώπων που θα κληθούν να στελεχώσουν το νέο Δήμο.
Η απόφαση είναι ξεκάθαρη. Θα πάμε μπροστά ή θα αρχίσουμε τα πειράματα. Για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις χρειάζεται γνώσεις, πείρα, επιρροή, ικανότητα συνεργασίας.
Οι συνυποψήφιοί μου έχουν τις καλύτερες προθέσεις. Το γνωρίζω. Γι’ αυτό και έχουν την εκτίμησή μου. Αλλά για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και οι προκλήσεις χρειάζονται περισσότερα από καλές προθέσεις.
Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Μπορεί όλοι να λέμε ότι ξέρουμε τα προβλήματα. Στην πραγματικότητα όμως δεν τα ξέρουν όλοι. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς έχουμε τη γνώση, έχουμε την πείρα, έχουμε τους ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν λύσεις. Μάθαμε από τα λάθη μας.
Έχουμε την όρεξη να συγκρουστούμε και τη δύναμη να τις επιβάλουμε. Έχουμε προτείνει συγκεκριμένες λύσεις. Λογικές, πρακτικές λύσεις, όχι πολιτική αερολογία.
Με αποφασιστικότητα, αξιοπρέπεια και όρεξη για προσφορά, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας εποχής.
Στη νέα προσπάθεια, που ξεκινά, είναι αναγκαίο να υπάρχει η ενεργός συμμετοχή όλων μας.

Την δύσκολη αυτή περίοδο οφείλουμε να ισχυροποιήσουμε το Δήμο μας.
Με όραμα, σύνεση και συναίνεση δημιουργούμε ένα ελπιδοφόρο αύριο για το μέλλον του τόπου μας. Σε αυτή την προσπάθεια σας καλώ να έχετε ενεργό συμμετοχή.
Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε».

1 comments:

Ανώνυμος,  6 Νοεμβρίου 2010 στις 1:54 μ.μ.  

Συγγνώμη για το διαφορετικό, επείγον θέμα:
Spiegel:
ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΓΑΕΚΡΗΞΗ του ηφαιστείου Μεράπι με αποτέλεσμα παγκόσμια ΑΜΕΣΗ καταστροφή γεωργίας, χωρίς ΕΥΕΛΙΚΤΗ αιγοτροφία (που είχε σώσει τους αρχαίους κατοίκους τής Θήρας, και τους μεταγενέστερους βουνίσιους και νησιώτες Έλληνες στην τελευταία Μικρή Παγετώδη, 1300-1900), και ποιος θα σώσει μετά τους υπερθερμασμένους Γκόρηδες...:
SOS!!! Warnings of Merapi MEGA eruption
Could lead to an ice age:
5 Nov 10 - "An unprecedented magma reservoir lurks underneath Merapi," says Birger Lühr, a volcano researcher at the GFZ in Potsdam, Germany.
"A rough estimate indicates that there is THREE TIMES MORE MAGMA than what was ejected by the Indonesian volcano Tambora in 1815 – the biggest eruption in the last 10,000 years, which led to a cooling of the climate globally. Such an eruption could trigger the next ice age...
http://notrickszone.com/2010/11/05/der-spiegel-geologists-warn-mega-eruption
http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw
http://www.youtube.com/watch?v=NP2nOiWh4MU

http://www.youtube.com/watch?v=GoNHk_pJlRo

Δημοσίευση σχολίου