www.dikaiomastinproodo.gr - Απόστολος Κατσιφάρας

>> Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Λειτουργεί από χθες η ιστοσελίδα του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dikaiomastinproodo.gr.

Στην ιστοσελίδα, που παράλληλα έχει τον χαρακτήρα «ηλεκτρονικού εκλογικού κέντρου», ο επισκέπτης μπορεί να πληροφορηθεί το σύνολο των δραστηριοτήτων του υποψηφίου Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών και των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Επίσης, στις αμέσως προσεχείς ημέρες θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και το πλήρες πρόγραμμα του συνδυασμού το οποίο, όπως έχει ανακοινωθεί, θα έχει μόνο ηλεκτρονική μορφή και όχι έντυπη.

«Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης το Διαδίκτυο κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος ως ένα μέσο ανοικτής και αμφίδρομης επικοινωνίας. Ως ένα μέσο που υπηρετεί και διευκολύνει την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στην πολιτική, την διατύπωση γνώμης και την άσκηση κριτικής», αναφέρει στον εισαγωγικό του σημείωμα στην ιστοσελίδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας.

Δημοσίευση σχολίου