Σταμάτης vs Mοσχολιού για τις παιδικές χαρές

>> Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Σκληρή κόντρα Δ. Σταμάτη και Π. Μοσχολιού αυτή τη φορά για την κατάσταση που βρίσκονται οι παιδικές χαρές στην πόλη του Αγρινίου.

Πρώτος ο κος Σταμάτης έθεσε το θέμα δίνοντας στη δημοσιότητα αποκαλυπτικές φωτογραφίες όπως αυτές που δημοσιεύουμε και σε σχετικό δελτίο τύπου ανέφερε μεταξύ άλλων:
"Η ασφάλεια των παιδιών μας, σε επικίνδυνα χέρια.
Ο δήμαρχος Αγρινίου μιλά για κοινωνική πολιτική και τις υπηρεσίες που παρείχαν οι υπηρεσίες του δήμου στους πολίτες κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Δυστυχώς, οι αληθινές φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για την κατάσταση των παιδικών χαρών και την ασφάλεια των παιδιών μας στο Αγρίνιο. Όπως στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου στην περιοχή των γηπέδων 5χ5 και στην Αγία Παρασκευή δίπλα από την εκκλησία.
Στην συγκεκριμένη περιοχή οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την οικτρή κατάσταση της παιδικής χαράς και καταγγέλλουν ότι οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους μαζεύουν τα σκουπίδια.
Καταγγέλλουν επίσης ότι μερικές ημέρες πριν κάποιοι έκαναν εκεί εργασίες και ταυτόχρονα ξήλωσαν την τσουλήθρα. Μόνο που «ξέχασαν» να την τοποθετήσουν ξανά. Απλά φρόντισαν να την πετάξουν μέσα στο χώρο.
Αν αυτό κύριε δήμαρχε δεν είναι επικίνδυνο τότε ποιο είναι;
Στο πιο κεντρικό σημείο του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίου Κωνσταντίνου η παιδική χαρά έχει το μαύρο της το χάλι
Όσο για την παιδική χαρά στο χώρο του τραίνου εκεί η τσουλήθρα στηρίζεται σε σίδερα οικοδομής !!!
Η τσουλήθρα είναι κατασκευασμένη από πολυεστέρα και στην περίπτωση που το συγκεκριμένο υλικό τρυπήσει υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.
Αυτή είναι σήμερα η πραγματικότητα για τις παιδικές χαρές στις οποίες προσπαθούν να χαρούν το παιχνίδι μικρά παιδιά. Δυστυχώς, δίχως ασφάλεια και γεμάτο κινδύνους για τη σωματική τους ακεραιότητα."


Απάντησε στα παραπάνω ο δήμαρχος Π. Μοσχολιός με μια σκληρή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Μόλις δέκα μέρες πριν από τις εκλογές και αντί να παρουσιάσουν στο λαό του Αγρινίου έστω ένα υποτυπώδες πρόγραμμα, είναι προφανές ότι κάποιοι νομίζουν ότι η ενασχόληση με το Δήμο είναι παιδική χαρά.
Για το λόγο αυτό επιδίδονται σε υψηλή κριτική μαζί με ανέξοδες εξαγγελίες και λαϊκίστικες υποσχέσεις.
Παρά ταύτα εμείς πρέπει να τους θυμίσουμε ότι στη διάρκεια της θητείας μας έγιναν έξι(αρ. 6) νέες παιδικές χαρές στις περιοχές των οδών Σκιαδά, Στράβωνος, Μελίνας Μερκούρη, στο γήπεδο του Παναιτωλικού και στα δημοτικά διαμερίσματα Καλυβίων και Καμαρούλας.
Βέβαια για να τα διαπιστώσει όλα αυτά κανείς θα πρέπει να έχει περπατήσει τους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης.
Ο Δήμος Αγρινίου είναι γνωστό ότι διαρκώς κάνει έργα αποκατάστασης σε όλους τους τομείς παρά τις συχνές φθορές ακόμα και τις περιπτώσεις βανδαλισμών. Από κει και πέρα κάθε καλοπροαίρετη συμβουλή είναι καλοδεχούμενη ακόμη και αν είναι σε προεκλογική περίοδο.»

Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω καθώς ο δήμαρχος φαίνεται να δέχεται την κριτική - συμβουλή και καλό θα ήταν η κατάσταση να επιδιορθωθεί άμεσα. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν οι ψηφοφόροι στις 7 Νοέμβρη.

Δημοσίευση σχολίου