"Η Αρχιτεκτονική και η Πολεοδομία του Μεσοπολέμου στην πόλη του Αγρινίου"

>> Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Το βιβλίο του Ευθυμίου Ανδικόπουλου "Η Αρχιτεκτονική και η Πολεοδομία του Μεσοπολέμου στην πόλη του Αγρινίου" παρουσιάστηκε στην νεόδμητη αίθουσα του ΤΕΕ Αιτ/νίας στο Αγρίνιο το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010 με συνδιοργανωτές το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου "Στέλιος Τσιτσιμελής" και το Περιφερειακό Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας,

Για το βιβλίο μίλησαν ο κ..Παλιούρας Αθανάσιος, Επίτιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο κ.Χρήστος Κατσιμπίνης, Αρχιτέκτων και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ.Κατσαρή Κων/να και ο πρόεδρος της Δ.Ε του Τ.Ε.Ε κ.Ρόκκος Κων/νος.

Στο βιβλίο του ο κ.Ανδρικόπουλος παρουσιάζει εμπεριστατωμένα και ανάγλυφα μέσα από τα κτίσματα του Αγρινίου (καπναποθήκες, το πάρκο της πόλης ,τα σχολικά συγκροτήματά του, ιδιωτικές κατοικίες κ.α.) την Αρχιτεκτονική και την πολεοδομία της πόλης του Αγρινίου την εποχή του Μεσοπολέμου.

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Ε.Τσούκαλος, ο τ.Βουλευτής κ.Γ.Βαινάς, ο υπ.Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας κ.Γ.Παπαναστασίου, ο Βουλευτής και υπ.Δήμαρχος Αγρινίου κ.Δ.Σταμάτης, η Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η Αγρινίου κ.Λ.Κολοβού καθώς και μέλη συλλόγων και φορέων του Αγρινίου.

Δημοσίευση σχολίου