"Στην προσπάθεια τους για την ενίσχυση των πελατειακών σχέσεων και της προσωπικής αυλής των, αποθέωσαν την φαυλότητα και την απολίτικη σκέψη."

>> Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Απέσυρε την υποψηφιότητά του για το δήμο Μεσολογγίου ο Νάσος Μπασαγιάννης.

Με ανακοίνωσή του ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Νάσος Μπασαγιάννης αναφέρεται στα σενάρια που τον έφεραν ως υποψήφιο δήμαρχο με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Μεσολογγίου και ξεκαθαρίζει ότι δεν επιθυμεί οποιαδήποτε εμπλοκή στα δημοτικά πράγματα αυτή την στιγμή.
Στη δήλωση ο κ. Μπασαγιάννης εξηγεί πως προέκυψε το σενάριο της υποψηφιότητας του και παράλληλα εξαπολύσει οξεία κριτική στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας (πλην του Θ. Μωραΐτη) για την στάση που κράτησαν στο ζήτημα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μπασαγιάννη:
«Την Κυριακή 3-10-2010 αποδέχτηκα να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος της Ιερής Πόλης με την ρητή και σαφή υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ , η οποία θα ανακοινώνονταν επίσημα εντός των αμέσως προσεχών ωρών, ώστε να είμαι χρήσιμος για το Δήμο μας και την Δημοκρατική Παράταξη.

Με συγκίνησε η πολυπληθής αποδοχή της είδησης από το Λαό του Μεσολογγίου και μάλιστα ατόμων που υποστηρίζουν τα άλλα εκτός του ΠΑΣΟΚ κόμματα.

Τότε άρχισαν οι ίντριγκες ,τα ψέματα και οι διαβουλεύσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας με τους κεντρικά υπεύθυνους του κόμματος, στην προσπάθεια τους να μη δοθεί το χρίσμα σε μένα, τον πρώτο σε σταυρούς υποψήφιο Βουλευτή του καποδιστριακού Δήμου στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, με στόχο ο κάθε βουλευτής να έχει το δικό του υποψήφιο!!! και το ΠΑΣΟΚ κανέναν!!!

Στην προσπάθεια τους για την ενίσχυση των πελατειακών σχέσεων και της προσωπικής αυλής των, αποθέωσαν την φαυλότητα και την απολίτικη σκέψη.

«Τα περί αξιών της Δημοκρατικής παράταξης!!!» είναι, ως φαίνεται, έννοιες άγνωστες.
Το χειρότερο όμως είναι ότι όλα τα παραπάνω έτυχαν της αποδοχής του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος συμφώνησε με τους βουλευτές, αντί να τους στείλει αμέσως στην Επιτροπή Δεοντολογίας (Πειθαρχικό).

Προφανώς έχουν μπερδέψει το ΠΑΣΟΚ με κομματίδιο της πλάκας και την Ιερή πρωτεύουσα με την άνω ραχούλα!!! Κατόπιν τούτων, αποσύρω την υποψηφιότητα μου.
Μετά τις εκλογές θα πούμε περισσότερα , όταν θα πρέπει –ως δημόσιοι άνδρες και γυναίκες – να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Με τιμή προς τον Λαό
Νάσος Μπασαγιάννης
Υ.Γ . Στους βουλευτές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Θάνος Μωραΐτης.»

(Πηγή: http://messolonghinews.blogspot.com/)

Δημοσίευση σχολίου