Το Δ.Σ του Συλλόγου Ραδιοταξί Αγρινίου στο Δ. Σταμάτη

>> Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση είχε στο γραφείο του ο Δημήτρης Σταμάτης με το Δ.Σ. του Συλλόγου του Ραδιοταξί Αγρινίου προκειμένου να συζητήσουν τα βασικά θέματα που τους απασχολούν.

Το βασικό θέμα που τέθηκε ήταν αυτό των εδρών των ταξί στο νέο Δήμο Αγρινίου. Η πρόταση του Συλλόγου είναι να μην έρθουν τα αγοραία ταξί στην πόλη του Αγρινίου. Επίσης στην συνάντηση συζητήθηκε το ζήτημα της στέγασης που απασχολεί τον Σύλλογο των Ραδιοταξί. Σήμερα ο Σύλλογος στεγάζεται προσωρινά στον παλιό κοινοτικό κατάστημα του Αγίου Κωνσταντίνου, που είναι με παραχώρηση από το Δήμο, αλλά μπορεί ανά πάσα στιγμή να φύγουν από εκεί. Αίτημα τους είναι να μεταστεγαστούν σε ένα κτίριο όπου θα μπορούν να στεγαστούν όλες τους οι υπηρεσίες. Εκτός αυτών συζήτησαν και γενικότερα θέματα που αφορούν τον κλάδο τους, όπως αυτό της απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης αφού τους εξέφρασε την στήριξή του και τους διαβεβαίωσε πως θα κάνει ό,τι μπορεί, ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους στις 25 Οκτωβρίου. Σε αυτή τη συνάντηση τους ζήτησε να του προσκομίσουν μια επιστολή με το σύνολο των αιτημάτων και ζητημάτων που απασχολούν το επάγγελμα τους.

Δημοσίευση σχολίου