«Δώσε νόημα στα σκουπίδια. Τίποτα δεν πάει χαμένο»

>> Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Με σύνθημα: «Δώσε νόημα στα σκουπίδια. Τίποτα δεν πάει χαμένο» το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, το ραδιόφωνο Lepanto 101,4 από την Ναύπακτο, σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ 100,3 πραγματοποιεί ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Τόπος συνάντησης η παραλία του Γριμπόβου, και συγκεκριμένα ο χώρος πλησίον του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών. Από τις 8 πμ μέχρι και τη 1μμ άνθρωποι του σταθμού μας, σε συνεργασία με τον δήμο Ναυπάκτου και το Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της περιοχής, θα συλλέγουν τις προς ανακύκλωση συσκευές σε κοντέινερ που θα βρίσκονται στο σημείο από την Εταιρεία Ανακύκλωσης Συσκευών.

Στην περίπτωση που κάποιοι αδυνατούν να μεταφέρουν τις συσκευές μπορούν να επικοινωνούν κατά τις πρωινές ώρες, μέχρι και το Σάββατο, με τα τηλέφωνα 2634360131 και 6972073864.

Βασική στόχευσή μας, πέραν του πρακτικού ζητήματος της άμεσης ανακύκλωσης, είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών, και κυρίως των μικρών παιδιών.

Χρήσιμες πληροφορίες: Μπορείτε να ανακυκλώσετε όλα τα μέρη των computers σας, εκτυπωτές, μελάνια, κινητά, scanner, πολυμηχανήματα, φορτιστές, αξεσουάρ ηλεκτρονικών υπολογιστών (δισκέτες-dvd players- σκληροί δίσκοι κ.α), ψυγεία, ηλεκτρικά σίδερα, καθώς και ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνες, τηλεοράσεις τηλέφωνα κ.α.). Απαραίτητη προϋπόθεση οι συσκευές να μην είναι αλλοιωμένες.

Όλοι εσείς που θα φέρετε τις συσκευές σας για ανακύκλωση θα πρέπει να εγγραφείτε επιτόπου στον κατάλογο που θα τηρείται και αυτόματα θα θέσετε υποψηφιότητα για να κερδίσετε ένα δώρο, ως το μικρότερο αντίτιμο για την συνεισφορά σας στο εγχείρημα μας.

Όλοι μαζί σίγουρα μπορούμε, το ερώτημα είναι... θέλουμε;
Μάλλον είναι η ώρα για την απάντηση της Ναυπάκτου!

Δημοσίευση σχολίου