Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Α. Κατσιφάρα

>> Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο» (επικεφαλής ο Απόστολος Κατσιφάρας) θα είναι ο πρώην Αντινομάρχης και πρώην Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας Γιώργος Αθανασόπουλος.

Ο κ. Αθανασόπουλος έχει γεννηθεί στην Κάτω Αχαγιά το 1959, είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και εκλέγεται νομαρχιακός σύμβουλος Αχαΐας από το 1998.

Έχει διατελέσει.... για τέσσερα χρόνια Πρόεδρος του ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ. με ευθύνη τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων και έχει αναπτύξει πλούσια κοινωνική και συνδικαλιστική δράση. Από το 1987 έως το 2004 εκλεγόταν στη διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας. Από το Μάρτιο του 2010 είναι μέλος του ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ.

Έχει πάρει μέρος σε πολλά συνέδρια της ΓΣΕΕ ενώ σήμερα είναι αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων στη διοίκηση του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας.

Στις εκλογές του 2009, ήταν υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου