Νέα ονόματα στο συνδυασμό του Γ. Παπαναστασίου

>> Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ο συνδυασμός «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Γιώργου Παπαναστασίου, ανακοινώνει τα ονόματα έξι (6) ακόμα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού στην Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία.

--- ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ ---

Νίκος Μιχαλόπουλος
Γεννήθηκε στο Αίγιο και είναι έγγαμος με ένα παιδί. Είναι γεωργός, μέλος του Δ.Σ. της Παναιγιαλείου Ενώσεως Συνεταιρισμών. Πρόεδρος της Δημοκρατικής Ένωσης Νέων Αγροτών, συμμετέχει στην επιτροπή προγράμματος της γραμματείας αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας.

Θεόδωρος Πολίτης
Γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι Πτυχιούχος Δασολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Δασάρχης (σε Πύργο, Βυτίνα και Κυπαρισσία), Διευθυντής Δασών Αχαΐας και Επιθεωρητής Δασών Δυτικής Ελλάδος. Νομαρχιακός Σύμβουλος Αχαΐας από το 1998

Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος
Γεννήθηκε στην Περιστέρα τέως Δήμου Νωνάκριδος Νομού Αχαΐας και από το 1983 εγκαταστάθηκε στην Πάτρα εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα. Έχει κάνεις σπουδές μάρκετινγκ είναι έγγαμος, ενώ από το 1991 εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών.

--- ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ---

Ιωάννης Καραδήμας
Γεννήθηκε στην Αμφιλοχία και είναι έγγαμος με τρία παιδιά. Εργάζεται στη ΔΕΗ, ενώ είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πραμαντιωτών Αμφιλοχίας. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Αμφιλοχίας.

Ελένη Σιμοπούλου
Γεννήθηκε στην Άρτα το 1985 και κατοικεί στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας. Εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Άρτας ως διοικητικός υπάλληλος. Έχει διατελέσει μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Άρτας.

ΗΛΕΙΑ

Γιώργος Παναγόπουλος
Γεννήθηκε στα Καβάσιλα Ηλείας και είναι έγγαμος. Συνταξιούχος σιδηροδρομικός υπάλληλος, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Αχαΐας. Διετέλεσε Διευθυντής στα πολιτικά γραφεία των Β. Κοντογιαννόπουλου, Σπ. Σπηλιωτόπουλου και Ν. Νικολόπουλου.

Δημοσίευση σχολίου