Με κόλπο ή με κόπο;

>> Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Προχωράμε ανεξάρτητα και καθαρά. Έτσι είχαμε αποφασίσει εδώ και καιρό. Λέγαμε και λέμε ότι θέλουμε και θα παλέψουμε και θα πείσουμε τον κόσμο της Ναυπακτίας ότι πρέπει ν’ αλλάξουν ρότα τα δημοτικά μας πράγματα. Επισημαίναμε όμως ότι αυτό δεν γίνεται με κόλπο αλλά με κόπο.

Σήμερα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις είναι πασιφανές πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχεις στα κοινά του δήμου με αυτή τη λογική. Ακόμα και ο πιο φανατικός φίλαθλος δεν θέλει να «πάρει» η ομάδα του ένα «στημένο» πρωτάθλημα. Πολύ περισσότερο εδώ που μιλάμε για την ίδια μας τη ζωή, την καθημερινότητά μας, την πόλη και τα χωριά μας.

Συνεχίζουμε λοιπόν, γιατί σ’ αυτές τις εκλογές έχουμε δικαίωμα να μην ξεπέσουμε στο δίλημμα ανάμεσα στο «κακό» και το «περισσότερο κακό». Με την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ παρούσα στην δεύτερη Κυριακή το δίλημμα θα είναι ανάμεσα στο «παλιό» που φεύγει και το «νέο» που πρέπει να έρθει γιατί το έχουμε ανάγκη.

Αγαπητοί συμπολίτες «για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή».
Στον ένα μήνα που μας μένει μέχρι την πρώτη Κυριακή ελάτε να δουλέψουμε με την αισιοδοξία που διακρίνει αυτούς που πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. Η παρουσία της ΚΙΝΗΣΗΣ στη δεύτερη Κυριακή μπορεί να γίνει η αρχή των αλλαγών που έχει ανάγκη ο τόπος.

Κώστας Καρακώστας υποψήφιος δήμαρχος, με την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου