Σκληρή απάντηση Π. Σαμαρά σε Γ. Λύτρα

>> Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Σχολιάζοντας την συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Λύτρας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αιχμή», ο επικεφαλής του συνδυασμού Νέοι Ορίζοντες κ. Πυθαγόρας Σαμαράς αναφέρει τα εξής:

"Το τελευταίο διάστημα ο κ. Λύτρας πιεζόμενος από τις πολιτικές συνθήκες που διαμορφώνονται στο Δήμο και την ευδιάκριτη εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πολίτες στην παράταξη μας και σε εμένα προσωπικά, επιδίδεται μονομερώς σε απροκάλυπτες επιθέσεις και αστήριχτους χαρακτηρισμούς. Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Λύτρα στον πολιτικό κατήφορο που έχει επιλέξει , τον αφήνουμε να απομονωθεί στο περιβάλλον της οξύτητας και του φανατισμού …κλίμα το οποίο γνωρίζει πολύ καλά. Οι λέξεις φασισμός , κουκούλα ,πανικός , που χρησιμοποίησε στην συνέντευξη προσδιορίζοντας μας, δείχνουν την δική του νοσταλγία για το παρελθόν το οποίο δεν μας αγγίζει. Μοναδική επιλογή και απόφαση για το συνδυασμό Νέοι Ορίζοντες είναι η προβολή των θέσεων και του προγράμματος μας για το νέο σύγχρονο και ισχυρό Δήμο Ξηρομέρου. Δεν σκοπεύουμε να συκοφαντήσουμε ούτε τους Δημότες, ούτε την πατρίδα μας με υπονοούμενα υποτέλειας και εκβιασμών. Ο λαός του Ξηρομέρου είναι περήφανος και αδιαπραγμάτευτος στις πεποιθήσεις του και τα πιστεύω του!
Μέχρι τώρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Λύτρα μάθαμε μόνο την πολιτική καφενείου ..περιμένουμε να ακούσουμε τα ουσιώδη και τα συγκεκριμένα για το πρόγραμμα και την πρόταση του για τον Δήμο."

Δημοσίευση σχολίου