Ο Π. Μοσχολιός σε Αβόρανη, Παναιτώλιο και Καινούργιο - Σήμερα σε Αράκυνθο

>> Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός συνέχισε τις προεκλογικές του περιοδείες του στα όρια του νέου διευρυμένου δήμου Αγρινίου με επίσκεψη που πραγματοποίησε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου σε Αβόρανη, Παναιτώλιο και Καινούργιο.

Ο κ. Μοσχολιός συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο- Νέος Δήμος Νέα Εποχή» πραγματοποίησε επαφές με τους δημότες των περιοχών αυτών και συζήτησε μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν. Πολύ συχνή αναφορά έγινε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή από περιβαλλοντικής άποψης, ειδικότερα δε υπήρξαν ζωηρότατες και ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις για τον αναπτυξιακό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η λίμνη Τριχωνίδα στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Μοσχολιός εκτός από την ανταλλαγή απόψεων που είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ειδικά με νέους ανθρώπους, μπόρεσε και να δει από κοντά την αγορά σε Παναιτώλιο και Καινούργιο την ώρα που αυτή ήταν ανοιχτή, όπως και να επισκεφτεί προσωπικά πλήθος επαγγελματιών της περιοχής στις επιχειρήσεις και τα καταστήματά τους. Έτσι συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και πληροφορήθηκε από πρώτο χέρι τις προτεραιότητες που οι ίδιοι οι επαγγελματίες έχουν θέσει για την περιοχή τους.

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός θα περιοδεύσει στον δήμο Αρακύνθου.

Δημοσίευση σχολίου