"Το ψηφοδέλτιο της Πανδημοτικής Πρωτοβουλίας θα είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας του νέου διευρυμένου δήμου Αγρινίου"

>> Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου κ. Δημήτρης Σταμάτης απηύθυνε χαιρετισμό στην Εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Αγρινίου της Ν.Δ. με θέμα «Οι Δημοτικές Εκλογές - Όλοι Μαζί για Όλους στο Αγρίνιο».

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Ν. Ευβοίας της Ν.Δ. και υπεύθυνος εκλογικού αγώνα Δυτικής Ελλάδας κ. Σίμος Κεδίκογλου. Την εκδήλωση επίσης χαιρέτισε ο κ. Γιώργος Παπαναστασίου υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Σταμάτης ανέφερε ότι: «Το ψηφοδέλτιο της Πανδημοτικής Πρωτοβουλίας, το οποίο θα είναι έτοιμο τις επόμενες μέρες, είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας του νέου διευρυμένου δήμου Αγρινίου. Περιλαμβάνει νέους, αλλά και έμπειρους δημοτικούς συμβούλους, που υπηρέτησαν τον δήμο την προηγούμενη τετραετία, νέα παιδιά με διάθεση και όρεξη. Ανθρώπους που εκφράζουν όλη την κοινωνία και που θέλουν να συμβάλουν σ’ αυτό τον μεγάλο αγώνα που μας περιμένει».
Τόνισε επίσης ότι: «δεν υπάρχουν ούτε μάγοι, ούτε τζάκια. Υπάρχει η απαίτηση της κοινωνίας για αλλαγή μετά από 36 χρόνια των ίδιων ανθρώπων, που ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Σταμάτης, αφού εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου, τόνισε την ανάγκη ενότητας της παράταξης της Ν.Δ. αλλά και όλου του λαού του Αγρινίου, χωρίς κομματικές διακρίσεις, απέναντι σε όσους επιδιώκουν την ικανοποίηση προσωπικών συμφερόντων και τη διαιώνιση των παθογενειών του συστήματος διανομής της εξουσίας, εις βάρος των απλών ανθρώπων του Αγρινίου.

Δημοσίευση σχολίου