Νώντας Τάνταρος: Ισχυρό μήνυμα νίκης έστειλε η Αθήνα

>> Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Με πρωτόγνωρη συμμετοχή σήμερα οι ετεροδημότες του νέου διευρυμένου δήμου Ακτίου-Βόνιτσας στην Αθήνα, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “STANLEY” (Πλατεία Καραϊσκάκη) δίνοντας δυνατό παρόν στην προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Νώντα Τάνταρου.

Οι ετεροδημότες της Αθήνας που κατέκλισαν την αίθουσα επεφύλαξαν στον Νώντα Τάνταρο θερμή υποδοχή σε μια συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε συμμετοχή και ενθουσιασμό.

Στην εκδήλωση ιδιαίτερη αναφορά έγινε από το Βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή που έδωσε το παρόν και ο οποίος μίλησε για τον Νώντα Τάνταρο, αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά του στον τόπο, τους κοινωνικούς αγώνες του και την στήριξη που παρέχει στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και δέχτηκε το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση, έγινε για πρώτη φορά (πανελλαδική πρωτοπορία) διάλογος με τους δημότες και απαντούσαν μετά από γόνιμη συζήτηση ο υποψήφιος δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αρνής Νικόλαος, Γεροκωστόπουλος Κώστας και Κουτιβής Βαγγέλης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: "Σας καλοσωρίζω στη σημερινή εκδήλωση στην Αθήνα του συνδυασμού μας «Συμμαχία προσφοράς» και σας ευχαριστώ για την μαζική σας συμμετοχή που προμηνύει την επερχόμενη νίκη. Για ένα μεγάλο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, για μια νέα δημοτική αρχή που βλέπει όλους τους δημότες ίσους, που θα λειτουργεί με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, με αξιοκρατία, που θα ενδιαφέρεται για τους αδύνατους συμπολίτες μας, για την νεολαία, για τις παραγωγικές τάξεις, για ένα δήμο που πάει μπροστά, που δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και που θα ανεβάσει το βιοτικό και πολιτιστικό επίπεδο των δημοτών μας".

Στη συνέχεια ο Νώντας Τάνταρος αναφέρθηκε στους άξονες του προγράμματος του και τα όσα έχει προγραμματίσει και δεσμεύεται να υλοποιήσει στο νέο Δήμο και στο τέλος, αφού ευχαρίστησε συγκινημένος τους παρευρισκόμενους, τους κάλεσε όλους να ψηφίσουν τον συνδυασμό «Συμμαχία Προσφοράς» για το μέλλον και την ανάπτυξη του τόπου μας.

(Πηγή: http://xiromeronews.blogspot.com/2010/10/blog-post_6947.html)

Δημοσίευση σχολίου