Και άλλοι υποψήφιοι...ΔΥΤΙΚΑ

>> Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ο συνδυασμός «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Γιώργου Παπαναστασίου, παρουσιάζει επτά (7) ακόμα υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Ανδρέας Αραπογιάννης
Γεννήθηκε στο Δ.Δ. Αμοργιανών Βάλτου του Δήμου Ινάχου και τα τελευταία δώδεκα χρόνια ζει και εργάζεται, ως ελεύθερος επαγγελματίας, στο Αγρίνιο.

Ξανθή Μπουτιβά
Γεννήθηκε το 1986 και κατοικεί στο Αγρίνιο. Τελειόφοιτη της Σχολής Διοίκησης Οικονομικών του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΑΤΕΙ Καλαμάτας.

Φώτης Σκληρός
Γεννήθηκε στο Περιθώρι Αιτωλοακαρνανίας και κατοικεί στο Μεσολόγγι. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Πτυχιούχος Φυσικός του Πανεπιστημίου Πατρών, σήμερα εργάζεται ως καθηγητής μέσης εκπαίδευσης.

Κώστας Σύρρος
Γεννήθηκε στο Δήμο Οινιάδων, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι υπάλληλος της ΔΕΗ. Είναι Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Ευάγγελος Μπίζος
Γεννήθηκε στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας και είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως ιατρός πνευμονολόγος στο Νοσοκομείο Πρεβέζης, με θέση Διευθυντού. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πρεβέζης.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Ανδρέας Μαρίνος
Γεννήθηκε στο Καρδιακαύτι του Δήμου Πηνειού . Είναι υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών και υπηρετεί στην Δ.Ο.Υ. Πύργου, ενώ επί σειρά ετών υπήρξε διαιτητής Α’ και Β’ εθνικής και μέχρι πρότινος, Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης του αειμνήστου Αθανάσιου Κανελλόπουλου. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Ν.Δ. Η λείας και για πολλά χρόνια μέλος της ΝΟΔΕ Ηλείας.

Ανδρέας Σκαρτσιάρης
Γεννήθηκε στις Πεύκες (Βύλιζα) του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας και κατοικεί στον Πύργο Ηλείας. Είναι έγγαμος με ένα παιδί. Επί χρόνια, αιρετός εκπρόσωπος στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο των εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ. Τομεάρχης της Ν.Δ. Νομού Ζακύνθου και εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος στο Νομό Ηλείας από το 1994.

Δημοσίευση σχολίου