Ο Δ. Σταμάτης κάλεσε το Δ. Τραπεζιώτη σε σύμπραξη δυνάμεων

>> Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία επαφών με τους δημάρχους και τα δημοτικά συμβούλια, για να ενημερωθεί δια στόματος Δημοτικών Αρχών, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης, επισκέφθηκε το δήμο Θεστιέων.

Ο κ. Σταμάτης παρακολούθησε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου άκουσε τα προβλήματα του δήμου, συζήτησε τις προοπτικές που δημιουργούνται με το νέο σχέδιο Καλλικράτης και ενημερώθηκε από το δήμαρχο Δημήτρη Τραπεζιώτη για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και γι αυτά που πρόκειται το επόμενο διάστημα να δημοπρατηθούν.

Συνεχίζοντας ο κ.Τραπεζιώτης σημείωσε ότι το νέο διευρυμένο σχήμα του Δήμου, δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την εφαρμογή αυτών των αρχών ανάπτυξης.
Με τη σειρά του ο κ. Σταμάτης αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους για τις ευχές τους αναφέρθηκε στο σχέδιο Καλλικράτης και τόνισε ότι οι Δήμοι πρέπει πλέον να λειτουργήσουν υιοθετώντας σύγχρονα εργαλεία διοίκησης ώστε να γίνουν αποδοτικότεροι ,αποτελεσματικότεροι και να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες.

Ο κ. Σταμάτης στη συνέχεια συνεχάρει στο δήμαρχο Θεστιέων για το έργο της αποχέτευσης το οποίο δημοπρατείται στις 23 Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα υποστήριξε ότι πρέπει να λυθεί το μεγάλο θέμα του κυκλοφοριακού. Ως πρώτο στόχο ο κ. Σταμάτης μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές έθεσε την αξιοποίηση της λίμνης Τριχωνίδας ως πυλώνα ανάπτυξης και είπε συγκεκριμένα: «η Τριχωνίδα είναι το χρυσάφι της περιοχής μας».

Αναφερόμενος στο δήμαρχο Θεστιέων είπε ότι δεν είναι απλά χρήσιμος αλλά απαραίτητος στο νέο Καλλικράτειο Δήμο.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Σταμάτης κάλεσε τον κ. Τραπεζιώτη και την παράταξή του σε μια εποικοδομητική σύμπραξη δυνάμεων για την μετάβασή σε ένα νέο μοντέλο διοίκησης το οποίο θα στηρίζεται σε έναν ανοιχτό Δήμο και θα θεμελιώνει αναπτυξιακές προοπτικές για την περιοχή.

4 σχόλια:

Ανώνυμος,  8 Οκτωβρίου 2010 - 7:37 μ.μ.  

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Δ.ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ ΣΤΟ
SITE ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΤΙΕΩΝ
Δημήτρης Τραπεζιώτης
Γεννήθηκε στο Παναιτώλιο το 1959 από αγρότες γονείς.
-------------
Βιογραφικο Δ.Τραπεζιωτη
στο www.trapeziotisdimitris.blogspot.com
Γεννήθηκε στο Αγρίνιο από αγρότες γονείς.
-----------------

ΚΟΥΙΖ...
τελικα που γεννηθηκε στο Παναιτωλιο η στο Αγρινιο.
--------------------
ΟΡΘΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ως δημαρχος δημου Θεστιεων γεννηθηκε στο Παναιτωλιο.
Ως υποψηφιος δημαρχος Αγρινιου γεννηθηκε στο Αγρινιο.
------------------
Τωρα αν τελικα ηταν υποψηφιος
δημαρχος δημου Θερμου λογικο
ειναι να ειχε γεννηθει στο Θερμο.

Ανώνυμος,  9 Οκτωβρίου 2010 - 7:40 μ.μ.  

εμένα με εντυπωσιάζει το οτι γεννήθηκε από γονείς.

Φυσικά πρεπει να αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων που δεν έχουν γεννηθεί από γονείς αλλά ποιός ξέρει από τι.

Ανώνυμος,  9 Οκτωβρίου 2010 - 7:41 μ.μ.  

Ακουσων Ακουσων.
Το λέει τωρα κρυφο δεξιοπασοκτζης, πρωην αντιδήμαρχος του τραπεζιώτη και νυν υποψηφιος με τον Μοσχολιό σε τοπικό ψηφοδέλτιο ο οποίος πριν ήταν στην δυαρχία.
"Θα κατέβω με τον Μοσχολιό έτσι ώστε οι δεξιοί που δεν θέλουν να ψηφίσουν Σταμάτη να έχουν μία άλλη δεξιά επιλογή...."
Καλά για βόδια τους περνάς του καινουργιώτες Πάνομ'.
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ, ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΤΕ.

Δημοσίευση σχολίου