Ενεργοί Πολίτες Λουτρού

>> Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΛΟΓΩΝ (ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ), ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ!

Υπάρχει μεγαλύτερη πολιτική ύβρις από το να θεωρεί κανείς το μνημόνιο ως σωσίβιο για τους απανταχού ασήμαντους δημάρχους διαφόρων χρωμάτων και αποχρώσεων;

Η ταπεινή μας γνώμη είναι πως όχι… Και δυστυχώς η πολιτική σεζόν ξεκίνησε με το να προσπαθούν να μας πείσουν ότι μόνον εάν οι εκλογές για την αυτοδιοίκηση λάβουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος «υπέρ ή κατά του μνημονίου» ή χαρακτήρα δημοψηφίσματος τύπου «ναι ή όχι στις μεγάλες αλλαγές» θα έχουν «πολιτική χροιά»… Γιατί, διαφορετικά, σύμφωνα με το πολιτικό σκεπτικό τους, θα είναι κάτι σαν το «Greek Idol»…

Έτσι οι μεν μας καλούν, να καταδικάσουμε την πολιτική του μνημονίου και να επιβραβεύσουμε τους αόρατους, απόντες, ασήμαντους δημάρχους που πίνουν νερό στο όνομα της Τρόικας και ξεσκονίζουν την καρέκλα τους… Και αντίστοιχα οι «τροικανοί», μας καλούν να ψηφίσουμε «για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα» και να επιβραβεύσουμε και πάλι τους αόρατους, απόντες, ασήμαντους δημάρχους..

Δεν πάτε καλύτερα να μαζέψετε κανένα σκουπίδι κύριοι "σιγά μην τρέχετε"! Τίτλος λεζάντα που τους ταιριάζει άλλωστε.

Αφού, λοιπόν, έβγαλαν «άχρηστους» όλους τους διαθέσιμους υποψήφιους και επειδή κατά την «κρίση» των στελεχών που ωθούν τα πράγματα στα άκρα, δεν υπήρχαν άλλοι, κατάλληλοι, «μοιραίως» επιβλήθηκε η «λύση του ξανά μία απο τα ίδια», ο οποίος, ως γνωστόν άλλος είναι μέλος της Ν.Δ και άλλος του ΠΑΣΟΚ.
Από την ΝΔ οι υποψήφιοι θεωρήθηκαν «κατευθυνόμενοι» από μια κάστα ανθρώπων αλλά και εξωθεσμικά κέντρα και οι οποίοι ως στόχο είχαν, την στήριξη ενός υποψηφίου υποτίθεται ανεξάρτητου, με ταυτόχρονη «γελοιοποίησή του τελικά την 7η Νοεμβρίου εκ του αποτελέσματος βέβαια!» Τυχαίο… δεν Νομίζω! και δεν είναι και ντόπιος, είναι πιό Αρτινός !!!!!!

Αντιθέτως το τοπικό ΠΑΣΟΚ δικαιώνεται όσον αφορά την εμμονή του στον ένα Δήμο αφού διαπιστώνεται ότι προχώρησε στην ίδια συνταγή αφού προηγουμένως είχαν διασφαλίσει τα μετόπισθέν τους, ότι δηλαδή θα κερδίσουν τις εκλογές έχοντας τον κατάλληλο υποψήφιο. Δύο πράγματα πρέπει τελικά να συμβαίνουν: Ή δεν είχε το ΠΑΣΟΚ, όντως, άλλο ικανό υποψήφιο (sic) ή υπηρετούνται κάποια κομματικά συμφέροντα απο ορισμένους "αχυράνθρωπους κομματάρχες". Είναι προφανές ότι δικαιώνεται απολύτως ο Μπέρναρντ Σω που είπε, "ότι οι άνθρωποι που πάνε μπροστά σ' αυτόν τον κόσμο είναι εκείνοι που σηκώνονται και ψάχνουν για τις συνθήκες που θέλουν και που άμα δεν τις βρουν τις δημιουργούν μόνοι τους"!!!!!!

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου