Γ. Παπαναστασίου: "Εμείς δεν κρυβόμαστε"

>> Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Παπαναστασίου, ανταποκρινόμενος άμεσα στην πρωτοβουλία του συνυποψηφίου του, κ. Νίκου Τσούκαλη, αποδέχεται την πρόταση για διακαναλικό διάλογο των υποψηφίων Περιφερειαρχών, σε Περιφερειακό ή ακόμα και σε Νομαρχιακό επίπεδο.

Επιπλέον, σε σχέση με τους όρους και προϋποθέσεις που θέτει ο συνυποψήφιός του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ», τονίζει πως επιθυμεί τη διενέργεια διακαναλικών διαλόγων ακόμα και χωρίς τους συγκεκριμένους όρους, αρκεί στις προϋποθέσεις που θα τεθούν να συμφωνήσουν τα μέσα ενημέρωσης και οι εκπρόσωποι των συνδυασμών.

Συμφωνεί απολύτως και ως προς την κάλυψη του κόστους από τους υποψήφιους συνδυασμούς, ενώ υπογραμμίζει πως η συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση διεξάγεται υπό έναν στρεβλό και βαθιά αντιδημοκρατικό νόμο για την προβολή των υποψηφίων, που ουσιαστικά «φιμώνει» εκείνους που μπορούν να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις και να αναδείξουν τη νέα νοοτροπία που έχει ανάγκη η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

«Όποιος φοβάται τον διάλογο, φοβάται τη δημοκρατία και θέλει να παίζει κρυφτούλι με τους πολίτες. Εμείς δεν κρυβόμαστε. Συγχαρητήρια στον κ. Τσούκαλη για την πρότασή του και επιτέλους, ας βρούμε έναν τρόπο να σπάσει η αφωνία που μας έχουν επιβάλλει οι μαθητευόμενοι μάγοι της κυβέρνησης ή εκείνοι που προφανώς φοβούνται τη δημοκρατία και μας θέλουν… άλαλους σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία» επεσήμανε ο κ. Παπαναστασίου.

Δημοσίευση σχολίου