Θ. Παπαθανάσης : «Ενωμένοι κερδίζουμε το στοίχημα της ανάπτυξης για τη Ναυπακτία»

>> Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Την πλήρη στήριξη του στα αιτήματα που έθεσαν αλλά και τη δέσμευση, ότι και τη νέα περίοδο θα είναι αρωγός στην προσπάθειά τους, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου και υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Θανάσης Παπαθανάσης κατά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ναυπάκτου.

«Με τη σημερινή μας συνάντηση επισφραγίζεται μια διαρκής πορεία συνεργασίας για όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη μας. Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπάκτου για τις προτεραιότητες της πολιτικής μας αλλά και τις προτάσεις μας για την επόμενη μέρα, ώστε η Ναυπακτία να μπορέσει να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης και δημιουργίας στα επόμενα κρίσιμα χρόνια», τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου.

Ο Θανάσης Παπαθανάσης ενημερώθηκε επίσης για τα προβλήματα των εργαζομένων από τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «στη δύσκολη οικονομική συγκυρία οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι, και όλοι μαζί να προσπαθούμε να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις εκείνες που ενισχύουν τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας».

Δημοσίευση σχολίου