Οι 3 αντιπεριφερειάρχες της Αντίστασης Πολιτών στη Δυτική Ελλάδα

>> Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Γιάννης Λύχρος, Αχαΐα

Γιατρός, πνευμονολόγος. Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών, αριστούχος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μετεκπαιδευτείς στα Πανεπιστήμια του Λονδίνου και McGill Μόντρεαλ Καναδά.

Εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Αθηνών, που κατάργησε η Χούντα. Μέλος νοσοκομειακών επιτροπών της ΕΙΝΑΠ. Επανειλημμένα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου Σωτηρία. Μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και τέως πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Δημήτρης Μπαξεβανάκης, Ηλεία

Ηλεκτρολόγος μηχανικός, εκπαιδευτικός στη δημόσια τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση. Εργάζεται στο 1ο ΕΠΑΛ Πύργου. Επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλείας, καθώς και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο υπηρεσιακό συμβούλιο του νομού.

Από τους πρωτεργάτες της νομαρχιακής κίνησης «Ηλεία των πολιτών», με σημαντική δράση σε περιβαλλοντικά θέματα όπως διαχείριση απορριμμάτων, προστασία του Καϊάφα, υπεράσπιση του δημόσιου χώρου, προτεραιότητα του σιδηροδρόμου.

Κώστας Κούστας, Αιτωλοακαρνανία

Καθηγητής φυσικής αγωγής στο 2ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου. Πρώην αθλητής του Ολυμπιακού Πειραιά στην πετοσφαίριση και ομοσπονδιακός προπονητής της Ε.Ο.ΠΕ. Δυτ. Στερεάς – Ηπείρου.

Δραστηριοποιείται στην αυτοδιοίκηση από το 1997. Ήταν υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου. Συνδικαλιστής στην Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας. Διετέλεσε αιρετό μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας. Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ. Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου των «Απανταχού Λευκιωτών» στην ορεινή Ναυπακτία.

Δημοσίευση σχολίου