Μπρος γκρεμός και πίσω Λεπενού

>> Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Μέγα θέμα δημιουργείται στο δήμο Στράτου για τον Παύλο Μοσχολιό. Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί μέγα θέμα με τους υποψηφίους που αναμένουν να μπουν και τυπικά στο ψηφοδέλτιο. Έλα όμως που έβαλε την ουρίτσα του ο Μέγας Βασίλειος και ήρθαν τα πάνω κάτω...
Ο Βασίλειος λοιπόν άσκησε βέτο στον Παύλο να βγάλει κάποιους, οι οποίοι ήδη έχουν εκτεθεί, μέχρι και προεκλογικό υλικό έβγαλαν, και να βάλει τους δικούς του. Μόλις μαθεύτηκε οι Μοσχολικοί άναψαν και κόρωσαν και άρχισαν τα τηλέφωνα.
Μέχρι και πράσινο μεγαλοστέλεχος τηλεφώνησε για ευνοούμενο του και ο Παύλος του υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να βγάλει έξω το δικό του.
Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο. Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι ο δήμαρχος είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Αν ο Αντωνόπουλος δεν χριστεί αντιπεριφερειάρχης ελέω Θάνου τότε;
Στο δήμο Στράτου όμως τα μαχαίρια ακονίζονται και η κατάσταση είναι μπρος γκρεμός και πίσω Λεπενού! (Από http://sarakaimara.blogspot.com/)

Acarnania Blog: Το ιδιαίτερα έξυπνο blog sarakaimara παρουσιάζει με το δικό του τρόπο, αν ισχύουν οι πληροφορίες του και δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφιβάλουμε γιαυτό, μια παθογενή κατάσταση με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Γιατί αν συμβαίνουν τότε μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω...

Δημοσίευση σχολίου