"Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν..."

>> Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Βόμβα αναμένεται να σκάσει και στο Μεσολόγγι (;). Μετά την παραίτηση Αντωνόπουλου στο Αγρίνιο ένας ακόμα υποψήφιος δήμαρχος και μάλιστα "χρισμένος" ετοιμάζεται(;) να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Η ευρείας αναγνωσιμότητας εφημερίδα ΑΙΧΜΗ δημοσίευσε άρθρο, το οποίο δεν έχει από το πρωϊ διαψευσθεί, ότι "αποσύρεται ο Γιάννης Ψαράκης".

Αναφέρει ότι : "Την παραίτησή του από την διεκδίκηση της δημαρχίας Μεσολογγίου αναμένεται να υποβάλλει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ ο Γιάννης Ψαράκης!

Η απόφαση - βόμβα πάρθηκε μάλλον χτες το βράδυ υπό την πίεση διαφόρων γεγονότων τα οποία ο κ. Ψαράκης δεν θέλει να αποκαλύψει ακόμη. Ωστόσο φημολογείται έντονα πως η συστράτευση από πλευράς βουλευτών δεν ήταν η επιθυμητή σε μια στιγμή που είχε αρχίσει να κερδίζει πόντους στις κοινωνίες των τριών δήμων. Μάλιστα το γεγονός προκαλεί εντύπωση αφού είχε ολοκληρωθεί ο βασικός κορμός του ψηφοδελτίου ενώ είχαν δρομολογηθεί και σημαντικά θέματα της προεκλογικής εκστρατείας στο επιτελείο του υποψηφίου.
Μετά από αυτά εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις αφού το κόμμα αναγκάζεται να αναζητήσει άλλη λύση με τα χρονικά περιθώρια να είναι ασφυκτικά. Σε αυτές τις εκλογές όμως τα δεδομένα αλλάζουν με ταχύτητα φωτός καθιστώντας ανασφαλή όποια πρόβλεψη και πληροφορία μπορεί να δημοσιοποιηθεί…

Εκτιμάται δε πως οι εξελίξεις αυτές στο χώρο του ΠΑΣΟΚ αποτελούν βούτυρο στο ψωμί του νυν δημάρχου Γ. Αναγνωστόπουλου ο οποίος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την συγκυρία για να προσεταιριστεί κάποια ονόματα."


Πλέον αν γίνουν έτσι τα πράγματα θα χρήζει ερμηνείας το φαινόμενο στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ να διεκδικούν το χρίσμα και είτε το πάρουν είτε όχι στη συνέχεια αποσύρονται.

Δημοσίευση σχολίου