Θ. Σώκος για τον άξονα "Αμβρακία-Άκτιο": «χρειάζονται πιο γρήγορες και συντονισμένες ενέργειες»

>> Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Για την εξέλιξη του μεγάλου οδικού άξονα «Αμβρακία-Άκτιο» ενημερώθηκε χθες από τους υπεύθυνους του έργου (Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010) ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος κατά την επίσκεψή του, στη Βόνιτσα, στο εργοτάξιο της κοινοπραξίας των εταιρειών που έχουν αναλάβει την κατασκευή του συγκεκριμένου δρόμου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κοινοπραξίας κ. Πλακιά υπάρχουν σε εξέλιξη εργασίες σε μήκος είκοσι περίπου χιλιομέτρων, από τα σαράντα οχτώ που είναι το συνολικό μήκος του άξονα και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το έργο είναι η καταβολή των αποζημιώσεων από τις απαλλοτριώσεις, για τις εκτάσεις ιδιωτών, από τις οποίες διέρχεται ο δρόμος.

Σε δήλωσή του ο κ. Σώκος ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «χρειάζονται πιο γρήγορες και συντονισμένες ενέργειες ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες απαλλοτρίωσης και το έργο να αναπτυχθεί σε όλο το μήκος και να ολοκληρωθεί μέσα στο χρονοδιάγραμμα η υλοποίησή τους που είναι τρία χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης.
Θα ενημερώσω το Υπουργείο Υποδομών και πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά μιας και δεν διαβλέπω κακή πίστη από τους κατοίκους των περιοχών από τις οποίες θα περάσει ο δρόμος».

Δημοσίευση σχολίου