Ο Παύλος Μοσχολιός στο Αγγελόκαστρο

>> Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Σε θερμό κλίμα συνέχισε τις προεκλογικές του περιοδείες ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός στο δήμο Αγγελοκάστρου.

Ο κ. Μοσχολιός μαζί με το δήμαρχο Αγγελοκάστρου κ. Ρουσσογιάννη περιόδευσαν σε Κλεισορεύματα, Λυσιμαχεία και Αγγελόκαστρο, συνοδευόμενοι από δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του δήμου καθώς και από κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο- Νέος Δήμος Νέα Εποχή».

Ο κ. Μοσχολιός συζήτησε και αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους σε καφενεία της περιοχής μέσα σε εγκάρδιο κλίμα επισημαίνοντας ότι ο δήμος Αγγελοκάστρου δια του δημάρχου του και του δημοτικού του συμβουλίου, ήταν από τους πρώτους που εξέφρασαν τη θέλησή τους να συνενωθούν με το Αγρίνιο ενόψει Καλλικράτη.
«Ο νέος δήμος Αγρινίου, θα είναι ένας ισχυρός και μεγάλος δήμος που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των πολιτών. Οι πολιτικές που θα εφαρμόσουμε θα στοχεύουν στο να μείνει ο κόσμος στον τόπο του και όχι στο να γιγαντωθεί η πόλη του Αγρινίου. Θέλουμε ζωντανά χωριά.»

Τέλος, ο κ. Μοσχολιός έθεσε σαν προτεραιότητες την τακτική δημοτική συγκοινωνία και την επέκταση του βιολογικού καθαρισμού βάσει και της μελέτης που έχει εκπονήσει ο δήμος Αγγελοκάστρου.

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός θα περιοδεύσει στον δήμο Θεστιέων.

Δημοσίευση σχολίου