Συγκρότηση Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στο Αγρίνιο

>> Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Συγκρότηση Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στο Αγρίνιο.

Ομιλία Φώτη Κουβέλη στο Παπαστράτειο Μέγαρο τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.


Μέσα στην πολύπλευρη κρίση οικονομική, κοινωνική αλλά και κρίση αξιών και ηθικής που βιώνει η χώρα μας, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ένα κόμμα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, δημοκρατικό και ανανεωτικό, μπορεί να δώσει με τις ιδέες, τις προτάσεις και τους αγώνες της, μια νέα ελπίδα στο λαό μας.

Η ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ήρθε να απαντήσει στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί ταυτόχρονα μια προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής αριστεράς αλλά και μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης και οικολογικής ανάπτυξης.

Με αυτές τις σκέψεις πραγματοποιήσαμε ανοικτή συνεδρίαση μελών και φίλων της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στο Αγρίνιο στην οποία αποφασίστηκε η δημιουργία Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής του Κόμματος στην πόλη του Αγρινίου.

Αποφασίστηκε επίσης η πραγματοποίηση πολιτικής συγκέντρωσης με ομιλία του Προέδρου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στο Αγρίνιο. Η ομιλία του Φώτη Κουβέλη θα γίνει στο Παπαστράτειο Μέγαρο τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή

Παύλος Θεοδωρίδης
Κώστας Κρίκος
Αριστείδης Μπαρχαμπάς
Κώστας Μπίσσας
Βασίλης Πατρώνης
Χρήστος Σερίφης

1 σχόλια:

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΣΟΚ,  14 Σεπτεμβρίου 2010 - 11:52 μ.μ.  

Οι περισσότεροι απο τη συντονιστική επιτροπή δεν είναι ΠΑΣΟΚ ή κάνω λάθος;

Δημοσίευση σχολίου